Motanul somnoros

Ce ma intereseaza pe mine de divortul lui Pepe si Oana? absolut deloc.Nici ca alt cuplu format din viri sau ma rog Iri si Moni se despart in direct si in reluare.Rezultatele Romaniei cu Luxemburg nici macar pentru ca am auzit cum  au gafato cu Bosnia lam auzit pe asta pe aici prin curte nemultumit.Nici faptul ca domnu Dan a ramas fara partid pe care il numise al poporului cu toata ca era al lui sa ma rog vroia sa fie ghinion.Cat de neatent sa fi incat sa fi amendat pana ajungi la suma de 30.000 de euro datorita lipsei de rovinieta la masina.Guta Nicolae zice ca nui bai daca cineva ia luat o piesa fara stirea lui la cate a luat el de la altii noi sa fim sanatosi.

Asadar nu ma intereseaza absolut deloc ce se intampla in asa zisa lume mondena sau mai putin mondena.Semnat motanul lui Bucur.Acum vreau sa ma odihnesc un pic si o sa va mai scriu.Hai pa sa aveti o zi buna va saluta al vostru Motanu somnoros.

12 thoughts on “Motanul somnoros

  1. Daca nu te intereseaza nimic, esti un ignorant. Te simti mai rotund ca ti se rupe de PP si aia? Te compari cu ei pt ca nivelul tau e doar o treapta mai sus….grozavule cu blog..

  2. Kaboom daca aveai un pic de curaj dadeai numele real,acest post se vrea ceva amuzant daca nu am reusit o sa mai incerc nu ma dau mare…

Comments are closed.