Asaltul de primavara

In fiecare primavara constat un lucru deloc placut,aparitia gropilor din asfalt in drumul spre munca si nu numai.Eu locuiesc undeva in afara Bucurestiului si in momentul cand intru pe DN 2 in comuna Afumati gata incepe show-ul cu denivelarile sau ‘minicraterele’ din asfalt.Acum cativa ani era o problema cu sosea noastra pana la drumul national care era destul de sparta la propriu dar autoritatile din consiliul judeteat au decis sa o refaca total,acum e foarte bun drumul.Cum dai in DN2 gata trebuie sa o lasi mai moale cu masina ca sa nu o patesti,mai ales cand te apropii de podul de la voluntari.De multe ori m-am gandit de ce nu putem avea si noi cat de cat drumuri practicabile,doar rovinieta o platim nu-i asa.

Poate nu au sculele necesare firmele care se ocupa cu intretinerea drumului public.Sau pur si simplu nu sunt destul de atenti cu ce trebuie facut.Inca trag speranta ca macar spre sfarsitul vietii sa vad un drum bun pe DN2, inca am 30 de ani.Acest site de exemplu ofera compresoare pentru o folosire corecta si eficienta care ar putea ajuta diferitele firme sa se ocupe de repartiile drumului sau alte activitati.Sa nu inceapa iar sa se planga firmele respective ca nu sunt bani pentru scule cand de fapt ei trebuie doar sa caute ca vor gasi oferte bune.

3 thoughts on “Asaltul de primavara

  1. Si la mine in oras cum se topeste zapada si vine primavara apar niste grote in asfalt de te sperii. Ce e mai trist este ca centrul orasului a fost asfaltat undeva prin spetembrie anul trecut.

  2. Si la mine sunt gropi in asfalt, pot spune ca anul asta au peticit :)), cum s-a topit zapada au facut treaba romaneasca, a venit din nou zapada iar acum sunt iar gropi

Comments are closed.