advertoriale

Atelierul de Croitorie din Bucuresti

Recomandarea noastra vine pentru croitoria din Bucuresti „Atelier de Croitorie”. Acest concept nascut in 2019 vine in completarea foarte popularei croitorii din Ploiesti – Lyly Fashion.

Atelierul de Croitorie din Bucuresti are un „pedigree” substantial. Personalul este foarte experimentat si cum nu experienta face totul, atelierul se bucura si de o infrastructura in top cu tendintele tehnologiilor actuale. Beneficiind de finantare si oameni ce se dedica proiectului, croitoria din Bucuresti se bucura de aparaturi de cea mai buna calitate pentru a produce produsul perfect!

Croitoria din Bucuresti se lauda cu un procent de 100% clienti multumiti. Atelierul se foloseste de experienta si tehnologie pentru a alege cele mai bune materiale si sa le prelucreze cu atentie la detalii ajungand sa avem un rezultat rafinat cu croieli fine si rezistente.

Cum experienta si tehnologia nu inseamna totul, ba chiar putem spune ca reprezinta doar o mica parte din succesul unei croitorii, trebuie sa laudam Atelierul de Croitorie cu elementul care a facut diverenta pentru ei intotdeauna: bunul gust.

Specialistii din echipa croitoriei consiliaza clientii pentru a obtine nu numai un produs, ci si un zambet. De foarte multe ori clientii isi doresc lucruri care nu li se potrivesc tocmai bine, sau acele idei nu sunt tocmai de bun gust. Desi este greu sa schimbam gusturi si pareri, trebuie sa o facem de multe ori si sa mergem pe mana specialistilor care asta fac zi de zi!

Recomandam Atelierul de Croitorie!

Atelierul este deschis la provocari! Vin cu o idee, o rochie uitata in dressing pentru reimprospatarea design-ului, un sacou de retusat, o haina de realizat, o rochie de mireasa intr-o poza, orice tine de tesut si atelierul de croitorie te va ajuta cu siguranta!

No Comments Found

Leave a Reply