Audit intern

audit intern

Auditul intern este considerat modalitatea prin care se poate afla informatii si date legate de totalitatea activitatilor ce au fost intreprinse intr-o societate comerciala si are rolul de a avertiza managerul in cazul in care exista un risc cu privire la una din activitati.

Cei ce sunt in masura sa realizeze un audit intern sunt persoanele din interiorul firmei, care au ca sarcina acest lucru, dar se poate executa si de catre alte persoane din exterior.

In primul rand auditul intern are ca scop initial sa verifice si sa analizeze daca respectiva societate are totul in regula conform tuturor legilor aflate in vigoare si de a evalua daca controalele financiare au fost facute atunci cand trebuie si daca au fost facute intr-o maniera in  care poate sa creasca eficienta societatii. De asemenea, tot auditul intern are ca sarcina sa verifice daca informatiile legate de firma, ce ajung la conducere sunt unele reale ci nu eronate, astfel incat nimeni sa nu fie dus in eroare din cauza unei posibile evaluari false, pentru ca in acest caz se pot lua si decizii gresite ce afecteaza firma negativ.

Auditul intern se realizeaza in functie de niste reguli elaborate de Camera Auditorilor Financiar, iar din aceste reguli poti sa aflii cine este in masura de a axecuta acest audit si ce anume trebuie sa cuprinda pentru a fi unul de folos si de calitate.

In cazul in care ai nevoie de niste specialisti in audit intern, cei de la firma TPA Horwath vine in ajutorul tau si ofera cele mai bune servicii in acest domeniu pentru dumneavoastra. Pe langa faptul ca poti sa ai o analiza clara asupra riscurilor ce le poate intalnii societatea ta, poti sa beneficiezi se de o lista cu oportunitati si provocari, menita sa sporeasca activitatea si sa o imbunatateasca pentru a avea un profit mai mare asa cum probabil iti si doresti. In aceasta companie sunt angajati oameni tineri, cu o viziune moderna asupra aspectelor ce tin de economie in general si care au o relatie de parteneriat cu clientii lor.

            De ce Tpa Horwath si nu alta companie in acest domeniu ?

Pentru ca oamenii ce lucreaza aici au experienta in acest domeniu si studii superioare, avand in vedere ca un concurs pentru ocuparea unui post la Tpa este foarte greu si presupune indeplinirea multor cerinte, ajung angajati doar cei care chiar sunt potriviti pentru a oferi consultanta companiilor nationale, dar si internationale. Exista firme mari, ce au un adevarat succes, care beneficiaza de servicii pentru auditul intern de la compania enuntata mai sus, iar acest lucru aduce un plus de incredere pentru cei care urmeaza sa plateasca astfel de servicii.

Realizarea auditului intern este necesar daca vreti ca afacerea dumneavoastra sa reziste in timp, pentru ca doar asa puteti avea o analiza clara a tot ceea ce conteaza si ce nu este in regula, dar trebuie modificat.

Doar atunci cand accesati site-ul www.tpa-horwath.ro o sa aveti posibilitatea de a afla mai multe lucruri despre realizarea auditului intern.