Fără categorie

Automatizari necesare

Cand am construit, casa am decis sa ma consult cu un specialist in porti pentru a beneficia de cele mai bune produse de pe piata. Expertul, desi mi-a intins pe masa o multime de optiuni, mi-a recomandat sa folosesc sistemul de automatizari porti Nice. Spre deosebire de alte sisteme de inchidere, Nice ofera o garantie pe care putini producatori o pot oferi clientilor, intr-o gama de preturi destul de avantajoase. Nice este o firma care amaturat, cu peste 25 de ani de experienta in domeniu. Acum este importator major pe aceasta ramura, iar sediile lor se intind pana in America Latina.

Expertul in porti mi-a recomandat sa optez pentru sisteme cu automatizari porti batante Nice, deoarece sistemul se poate aplica usor, iar investitia este de durata si deloc costisitoare.

Intr-un final, m-am decis asupra unui sistem de inchidere pentru porti. Modelul ales de mine se numeste Nice Toona 4, TO4605,  pentru porti batante cu canaturi cuprinse intre 3m si greutate maxima de 300kg si 2m si greutate 500 kg, conceput special pentru uz rezidential, dar si pentru uz intensiv. Carcasa formata din doua protectii robuste din aluminiu cu vopsea pe baza de poliesteri, foarte rezistenta in timp la intemperii.

Modelul Nice Toona 4, TO605 dispune de urmatoarele:

Limitator de cursa la deschidere

Alimentare (Vac50 Hz): 230

Absorbtie: 1.5 A

Putere: 340W

Viteza: 0.016 m/s

Forta: 1800 N

Ciclu de lucru: 50 Cicluri/ora

Grad de protectie carcasa: IP44

Temperatura de functionare: de la -20 pana la +50 grade Celsius

Dimensiuni: 820 x 115 x 105 mm

Greutate: 6 kg

Portile automate sunt un prim nivel bun de securitate. Cele mai multe furturi sunt crime de oportunitate. Invazia la domiciliu este un alt scenariu in care o poarta automata mareste securitatea. Daca baietii rai nu pot ajunge chiar prin poarta ta, ei nu vor putea ajunge la usa din fata. Cu un sistem de comunicatii vocale sau un interfon la poarta de acces, poti decide prin a vorbi cu o persoana daca chiar vrei sa le lasi in poarta ta. Cu un sistem de camera, puteti verifica vizual daca sunt aceia care spun ca sunt.

Un alt punct pozitiv pe care il poate oferi o poarta automata este aceea ca poate imbunatati drastic recursul curbator al proprietatii. Poarta poate fi proiectata cu fler artistic si poate fi instalata astfel incat sa faca intr-adevar o impresie extraordinara si ofera o intrare cu stil in proprietatea dumneavoastra. Imaginati-va o poarta de bronz cu relief de relief al florei si faunei locale, imbinate cu design peisagistic, cu iluminare, zidarie si garduri – intrarea dvs. poate fi imbunatatita mult prin adaugarea unei porti automate de intrare.

Acest lucru este destul de logic: in timp va creste valoarea proprietatii si va fi mai usor a reusetis a vinzi casa daca doresti. Acestea sunt doar motivele principale pentru care am ales sa instalez un sistem automat de deschidere a portilor de la Nice. Recomand cat mai multor persoane sa faca un upgrade al casei si sa opteze pentru usile automate!

 

 

No Comments Found

Leave a Reply