Automulțumirea creștinilor este rușinea creștinismului.

Timpul este scurt, iar eternitatea este lungă. Sfârșitul tuturor lucrurilor este aproape. Omul s-a dovedit a fi nepotrivit din punct de vedere moral să conducă lumea în care a fost pus prin bunăvoința Celui Atotputernic. El a călărit până la marginea craterului, nu se poate întoarce și, temându-se groaznic, își ține răsuflarea în așteptarea momentului în care va fi aruncat în infern.

Între timp, pe pământ există un grup de oameni care pretinde că are răspunsul la toate întrebările majore ale vieții. Acești oameni pretind că au găsit drumul înapoi spre Dumnezeu, eliberare de păcate, viață veșnică și o garanție sigură a cerului în lumea viitoare.

Aceștia sunt creștinii. Ei declară că Isus Hristos este Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, făcut trup pentru a locui printre noi. Ei insistă asupra faptului că El este Calea, Adevărul și Viața. Mărturisesc că El este pentru ei înțelepciune, neprihănire, sfințire, răscumpărare și afirmă cu tărie că El va fi pentru ei Învierea și Viața în veșnicie.continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *