advertoriale

Avantajele cumpararii de anvelope auto online


Anvelopele sunt o componenta importanta pentru orice autoturism, iar starea lor poate influenta complet siguranta condusului si calitatea lui. Durata de viata a unui set de anvelope difera insa de la fiecare sofer la altul si este influentata de multi factori precum stilul de condus, modul de stocare, profilul anvelopei si clasele de performanta. Niciun producator auto nu garanteaza o durata de folosire, iar unele branduri de cauciucuri recomanda schimbarea anvelopelor, indiferent de nr de km pe care ii parcugeti in acea perioada, la 10 ani.

Este important sa schimbati anvelopele si in cazul in care depistati galme pronuntate, fisuri cauzate de expunerea la soare sau stocare necorespunzatoare, greutati in a echilibra roata, pierderi de presiune constanta, uzura prematura doar pe o parte a benzii de rulare sau alte neconcordante care pot pune in pericol siguranta pasagerilor si pot provoca accidente. Nu trebuie trecuta cu vedere aspectul de prevenire al situatiiilor limita, prin urmare achizitionati cauciucuri noi daca situatia o cere.

Cum puteti achizitiona anvelope auto?
Cea mai simpla si avantajoasa metoda prin care puteti cumpara anvelopa auto noi este online. Nu trebuie sa va faceti timp liber pentru a va deplasa la o locatie fizica pentru a studia profilele disponibile la vanzare, nu sunteti limitati la un stoc disponibil doar in acea locatie. Alte beneficii ale cumpararii de anvelope online:

  • Posibilitatea de a studia anvelopele puse la vanzare din confortul biroului sau al casei. Stocuri mult mai ridicate disponibile la vanzare, nefiind restricii de depozitare fizice. Astfel sunteti siguri ca veti gasi modelul care sa ve ofere performantele de care aveti nevoie
  • Diferite modalitati de plata. Aveti o paleta larga de optiuni prin care puteti plati, in functie de situatia fiecaruia. Plata prin card online, in rate, plata prin OP sau clasicul plata prin ramburs.
  • Livrare rapida prin curierat rapid oriunde in tara. Anvelopele nu sunt ambalate, prin urmare se poate observa starea lor noua si se poate verifica faptul ca ati primit anvelope conform celor prezentate pe site.
  • Daca observati neconcordante in legatura cu anvelopele primite, fie ca este legatura de pret, starea lor sau alte detalii, puteti opta pentru refuzarea coletului, indiferent de metoda de plata aleasa. Puteti lua legatura cu magazinul online si sa le explicati situatia, astfel incat sa puteti primi cauciucuri potrivite sau sa vi se returneze valoarea lor daca nu le mai doriti si ati platit deja pentru ele.
  • Aveti garantie la ele pentru orice defect din fabrica ce se poate manifesta in perioada declarata ca facand parte din garantie. Astfel veti primi inapoi suma platita pentru ele daca sunt acceptatate la garantie, sau puteti alege primirea unor anvelope noi din aceeasi gama.

Prin urmare, exista o serie de avantaje daca cumparati online anvelopele in comparatie cu un magazin fizic. Avantajele includ atat o usurinta ridicata de a cumpara, o varietate mai ridicata de anvelope din care puteti alege, un transport rapid oriunde doriti si garantie care sa acopere eventualele neplaceri ce pot aparea..

No Comments Found

Leave a Reply