Comunicate de presa

Avizele PSI si necesitatea obtinereii acestora

Echipa de profesionisti in servicii de consultanta privind prevenirea si securitate la incendii (PSI) de la Beta Proiect sta la dispozitia oricarui client privind obtinerea de avize si autorizatii PSI.Indiferent de tipul de proiect, calificarea, specializarea, experienta si profesionalismul echipei de la Beta Proiect au contribuit la realizarea cu succes a oricarui proiect.

Trebuie subliniat faptul ca desi pentru foarte multe persoane obtinerea unui aviz PSI inseamna doar multa bataie de cap cu documentatia necesara obtinerii acestor avize, in realitate rolul acestora este extrem de important in prevenirea incendiilor, dar si pentru reducerea daunelor de orice fel in fata unor astfel de situatii.

Avizele PSI se refera la documentatia necesara pentru orice constructie deja existenta sau pentru cea care urmeaza a fi ridicata. Pentru a obtine astfel de avize PSI Iasi este nevoie ca beneficiarul sa depuna documentatia necesara sau exista varianta de a apela la serviciile unei firme autorizate asa cum este si Beta Proiect. In consecinta, atunci cand ai un proiect de a ridica o constructie de la zero sau cand doresti doar sa efectuezi modificari ale unei constructii deja existente, Beta Proiect este cea mai inspirata alegere.

Avand ca principal obiect de activitate proiectarea diferitelor tipuri de constructii, incepand de la constructii civile, la cele industriale si chiar si constructii agricole, cei de la Beta Proiect s-au specializat si pe domeniul avize PSI Iasi tocmai pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa avanseze rapid cu proiectarea si ridicarea unei constructii.

Astfel, atunci cand alegi sa apelezi la serviciile celor de la Beta Proiect in materie de avize PSI Iasi reduci considerabil timpul cu obtinerea respectivelor documentatii necesare oricarui proiect de constructii. Beta Proiect este tot timpul la curent cu orice modificari survenite in domeniul legislatiei privind protectia si securitatea la incendii, fiind o firma autorizata de catre Inspectoratul Situatiilor de Urgenta (ISU). Mai multe informatii referitoare la profesionistii ce lureaza pentru Beta Proiect, dar si la serviciile pe care aceasta firma le ofera atat in domeniul constructiilor, cat si in domeniul securitatii la incendiu, pot fi gasite pe site-ul www.betaproiect.ro.

Odata cei ai obtinut avizul necesar privind securitatea la incendii din partea celor de la ISU, proiectul de constructii se poate derula in continuare. In momentul in care in respectivul spatiu urmeaza a se incepe activitatea propriu-zisa vei avea nevoie de autorizatii din partea ISU, iar de obtinerea acestei autorizatii se va ocupa in continuare echipa noastra de la Beta Proiect.

Astfel, orice client care alege sa colaboreze cu Beta Proiect pentru obtinerea de avize PSI Iasi va putea beneficia de intreg pachetul de servicii in domeniul securitatii la incendiu.Pe langa faptul ca obtinerea de avize PSI Iasi este o cerinta obligatorie pentru respectarea legislatiei in vigoare in domeniul constructiilor si al functionarii oricarei afaceri, acest lucru sporeste siguranta in fata riscurilor reprezentate de incendii. Incendiul este un risc pentru orice cladire, indiferent de destinatia acesteia si tocmai prin prisma acestui risc este foarte important ca fiecare proiect sa beneficieze de cei mai buni specialisti in securitate la incendiu asa cum sunt cei de la Beta Proiect.

No Comments Found

Leave a Reply