Back to work

Uni incep azi,alti maine.Eu am inceput deja.Am cateva ideii pentru temele wordpress,am mai descoperit si alte setari noi pentru ele in panoul de optiuni,abia astept sa le pun in practica.In alta oridine de ideii am lansat alta tema numita Alpha.In legatura cu camera pe care o avem in lucru sunt deja la a doua mana de glet pe perete.Saptamana asta o sa comandam si 2 usi de termopan avem nevoie la hol si la iesire.Vacanta s-a terminat back to work…

6 thoughts on “Back to work

  1. De maine incepe si la mine rutina zilnica obositoare, dar asta e, mai sunt cateva saptamani bune si se termina si scoala si vacanta scrie pe fruntea mea. Spor!

  2. Eu nu prea mi-am permis sa ma bucur de vacanta avand in vedere faptul ca am avut de terminat o multime de proiecte pentru facultate (de statistica, Visual Basic, PHP/MySQL, retelistica, etc). Oricum, noua tema arata destul de bine (Incearca sa vinzi pe themeforest). Ce sa mai zic, spor la treaba!

  3. Da, din pacate tot ce e bun si frumos se termina repede. Prea repede… M-am intors si eu la serviciu si deja m-am plictisit. Si am obosit.
    Tie iti urez multa putere de munca! 🙂

Comments are closed.