Personale

Bani din poker si pariuri sportive…

Pokerul este unul din jocurile preferate ale lumii online deoarece in lumea online oamenii castiga ceva banuti si vor sa ii inmulteasca asa ca se hotarasc sa joace poker ca sa ii inmulteasca. Nu tot deauna banii care ii bagi in poker ii scoti de doua sau trei ori mai mult ci chiar invers nu ii mai scoti deloc daca nu stii sa joci pentru ca risti sa ii pierzi pe toti. Un joc foarte interesant daca vrei sa castigi bani si stii sa joci. Imi place sa mai joc cu prietenii cand nu avem ce face. Ne strangem cam vreo 5 6 persoane si incep sa incingem un joc de poker. Cum nu poti sa joci poker fara cipsuri avem si o trusa plina cu cipsuri si jucam pe cipsuri pentru a nu mai pierde bani.

Pokerul este o metoda usoara de facut bani dar trebuie sa stii sa si joci dar mai exista si o a doua metoda de facut bani usor aceasta fiind Sport Betting. Pariurile sportive sunt o sursa buna de venit pentru unii care stiu pe ce echipe sa parieze. Chiar acum cateva zile am fost cu un prieten la o casa de pariuri sportive si un domn incasa in acel moment 3000 Lei. O suma destul de bunicica zic eu unul care nu a castigat nici 500 Lei din Sport Betting..

2 Comments

  • Emanuel

    Da, pokerul este un joc foarte popular, dar eu nu cred ca din bani castigati se poate trai, odata si odata tot trebuie sa ii pierzi

    Reply
  • Boogie

    Si mie imi place sa joc cu pritenii tot asa pe cipsuri, desi in ultima vreme nu prea am mai avut timp pentru asa ceva. Pe net nu am incercat niciodata, dar nici nu ma tenteaza.

    Reply

Leave a Reply