Barfa este un pacat

Sa stiti ca nu e chiar asa usor sa lucrezi intre fete/femei.Mai ales ca ele au un anume „talent” zici ca e natural: sa barfeasca.Cea facut ala,ai auzit unde a fost cutare si cu cine.Nu cumva sa scape vreo informatie.Dragele mele colege barfa este un pacat,terminati cu a mai vorbi de mai ales rau pe cei din jurul vostru,prietenei,vecini,rude.Fara sa vreau aud fel de fel de povesti despre persoane care evident nu le cunosc.La munca cred jumatate din timp se barfeste.Am ajuns la concluzia ca suntem bolnavi.Si avem mare nevoie de tratament.Mai ales spiritual.

6 thoughts on “Barfa este un pacat

  1. …din pacate nu numai la femei se regaseste aceasta barfa, ci si la barbati, numai ca are o altfel de prezentare 😀

  2. se produce un fel de satisfactie atunci cand vorbesti de problemele altcuiva, iti ofera o parere mai buna despre tine stiind ca si altii au probleme. dar daca stam sa privim in ansamblu, nu stiu daca-o putem numii pacat, dar evident este o dovada de lasitate si ipocrizie sa vorbesti pe cineva pe la spate.
    eu cel mai usor imi dau seama ca o persoana nu merita respectul meu atunci cand nu-si vede de problemele sale, cand minte sau cand se da victima.

Comments are closed.