Personale Sport

Batranii ne reprezinta

De cate ori auzim cuvantul azil de batrani majoritatea avem tendinta sa il asociem cu un fel de inchisoare in care sunt lasati batranii, dar acest lucru nu este adevarat cel putin nu atunci cand vorbim despre caminul de batrani Bucuresti.

Aici fiecare dintre batrani va fi tratat cu respect si va avea parte de toate lucrurile de care are nevoie. In cadrul acestui camin de batrani i se va oferii atat cazarea cat si trei mese pe zi impreuna cu doua gustari.

Alaturi de batrani se va afla si personal medical, caminul beneficiind de un cabinet medical propriu.

Tot pentru ajutorul batranilor se gasesc si rampe de acces pentru carucioarele cu rotile si holurile sunt prevazute cu mana curenta, adica sunt atasate bari de care batranii sa se poata sprijini atunci cand merg. Mai mult decat atat exista si un lift care sa ii ajute sa ajunga mai rapid dintr-un loc in altul.

Permanent va exista cel putin o persoana pe etaj care sa aiba grija daca se intampla ceva rau, tot pentru siguranta batranilor fiecare va purta un ceas special prin care se va putea semnala foarte rapid pericolul din orice loc al caminului.

Daca nu va doriti ca batranul sa ramana la camin puteti opta pentru programul de zi si astfel de el se va ocupa personal pe timpul zilei, cat dumneavoastra sunteti la munca. Prin acest program va beneficia de cele trei mese principale si doua gustari, dar si de consultata si consiliere din partea personalului specializat.

Batranii vor avea parte in cursul zilei si de ore de comunicare si de activitati speciale pentru acestia. Menajul in cadrul caminului va fi realizat cel putin o data pe zi, sau daca este nevoie va fi facut si de mai multe ori in decursul unei zile in functie de necesitatile oaspetelui.
Alegeti cu incredere caminul de batrani, astfel ii veti oferi o bucurie celui sau celei care va este ceea mai draga persoana.

.

No Comments Found

Leave a Reply