Comunicate de presa Personale

Beneficiile unui covor de calitate!

Pe site-ul magazinului Covoare-profesionale.ro clientii au ocazia sa cumpere covoare de cea mai buna calitate, fara sa investeasca un buget prea mare. Preturile produselor de la acest magazin sunt avantajoase atat pentru cei care cumpara pentru casa, cat si pentru cei care achizitioneaza covorase interior pentru interiorul unui birou.

Avand la alegere covoare cu sute de texturi, forme si culori, exista mii de modalitati prin care poti sa setezi stilul casei tale. De la luxos si elegant pana la casual si confortabil. Legat de decor, iti putem oferi cateva sfaturi despre cum sa iti alegi covorul ideal pentru casa ta. De asemenea, trebuie sa ai in vedere faptul ca covoarele ajuta la economisirea energiei, la propriu, dar si psihologic. O casa fara covoare iti da o senzatie de incomplet, rece. Din acest punct de vedere, covoarele sunt de mare ajutor mai ales pe timpul unei ierni geroase. Covoarele actioneaza ca un filtru pentru praf, alergeni si alte bacterii. Totusi trebuie sa apelezi periodic la o spalatorie de covoare.

Un covor interior este alegerea perfecta pentru cineva care locuieste la casa sau apartament, deoarece praful va fi tinut la nivelul solului. Vasta gama de covorase HORECA si covoare exterior sunt produsele cele mai cumparate in ultimele luni, deoarece tot mai multe persoane au dorit sa dezinfecteze pantofii inainte de a intra in casa.

Polipropilena, o fibra versatila si rezistenta

Aparuta la mijlocul secolului trecut, polipropilena este o masa plastica realizata prin polimerizarea, adica unirea mai multor mase moleculare simple, propilenei (la randul sau o hidrocarbura, adica o combinatie dintre carbon si hidrogen, folosita la fabricarea glicerinei).

Pentru ca aceasta masa plastica este teribil de versatila, poate capata si forma unei fibre sintetice extrem de maleabile si de rezistente, folosita in realizarea covoarelor cu design divers. Finisajul polipropilenei este, la randul sau, versatil, putand fi atat mat, cat si semi-lucios sau chiar lucios.

Covoarele din polipropilena rezista la pete si sunt chiar recomandate pentru zone in care se pot produce, frecvent, accidente culinare. Asadar, acestea sunt recomandate in bucatarie sau in sufragerie, ori accidente de alta natura (mai precis, in camera copilului, acolo unde exista o sumedenie de lucruri care pot conduce la patarea covorului).

Prin curatare periodica cu aspiratorul sau prin tamponare pe zona petelor, in cazul in care acestea s-au produs, covorul din polipropilena va avea o viata destul de lunga. In plus, pentru ca mucegaiul nu are nicio sansa se se apropie de un covor din polipropilena, un astfel de obiect de decor este indicat in camerele in care exista un grad crescut de umiditate.

Costul de productie al unui covor din polipropilena este mai scazut decat cel al altor covoare din fibre naturale sau sintetice, acesta fiind si motivul pentru care acesta reprezinta adesea prima alegere a celor care vor sa isi decoreze frumos locuinta, fara a cheltui o suma mare de bani. O alegere buna pentru persoanele, care isi doresc un covor, insa nu sunt dispusi sa cheltuiasca prea multi bani. Magazinul Covoare profesionale are solutia pentru toata lumea, mai ales pentru cei care vor covoare interior rezistente la un pret bun!

No Comments Found

Leave a Reply