Betisoarele parfumate

Nu mi-au placut niciodata aceste betisoare si exact am aflat ca nu sunt bune.Oricat de tare va plac esentele si betisoarele parfumate menite sa va relaxeze si sa improspateze aerul din casa, evitati sa le folositi in exces. Majoritatea contin oxizi de fier si plumb si pot irita caile respiratorii, ochii sau pielea.Se pare ca sunt periculoase in timp poate duce la aparitia unor boli cardio-vasculare, digestive sau de tip neurologic.Daca pana acum nu le cumparam sau cine stie cum de acum nici sa nu le vad.

6 thoughts on “Betisoarele parfumate

  1. Am folosit doar o singură dată în casă chestii de astea să văd și eu care e treaba cu ele, mi-a plăcut mirosul dar mi s-a părut periculos, mai uiți vreunul de ala aprins cine știe ce se mai poate întâmpla de la el. De atunci nu le-am mai folosit :).

  2. Eu le urăsc că mă irită la nări iar unele miros ca tămâia, sau nu le simt eu parfumul.

  3. Daca la noi unele femei au tendinta de a-si pune tolul pe cap dupa ce se marita pe motivul ca de-acum m-am maritat la ce bun sa ma mai aranjez aici femeile ar fi in stare sa isi dea ultima rasuflare pe scaunul de la coafor. Au o economie solida si chiar si acum pe timp de criza ei se pare ca nu prea o resimt. Imi aduc aminte mereu cum copil fiind eram la mamaia si in bucatarie era o zarva de nedescris pregatiri in toi usa la intrare mereu statea descuiata intrau vecinele ieseau se cocea la mai multe cuptoare simultan pe casa scarii un miros de nedescris a cozonac si pasca era tare frumos simteai ca se apropie o sarbatoare atat de mare cum este Pastele..De Craciun la fel ea pregatea bunatati eu ii dadeam la mana timp in care cantam amandoua colinde amintiri frumoase ce mereu o sa imi dainuie in memorie!Ma apasa dorul si acum ma gandesc din ce in ce mai mult la acele vremuri minunate…….

Comments are closed.