Biblia

Biblia este o carte unica.Nicio carte scrisa de vreun om nu se poate compara cu Biblia.Desi au scris-o mai multi scriitori intr-o perioada de aproximativ 1500 de ani,Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu.Dumnezeu atotputernic S-a servit de instrumente omenesti pentru a ne comunica noua gandurile Sale.

Aceasta carte unica,inspirata de Dumnezeu,este cheia pentru toate secretele omenesti.Cateva din intrebarile fundamentale,pe care si le poate pune omul,ar fi:Cine sunt? De unde vin? Incotro merg? Stiinta nu poate raspunde la aceste intrebari.Ea nu poate explica originea vietii omenesti.Biblia este singura carte care ofera un raspuns corect:”La inceput,Dumnezeu a creat cerurile si pamantul”.

Oricine poate intelege aceste cuvinte.Ce contrast fata de ipotezele complicate ale stiintei,care trebuie mereu revizuite.Sa ascultam si sa dam urmare cuvintelor Bibliei.Rezultatul va fi:o viata ordonata inaintea lui Dumnezeu,adevarata fericire,pace interioara si o nadejde pentru viitor.Sa ne indreptam spre aceasta carte si sa ne plecam sub autoritatea ei.

7 thoughts on “Biblia

  1. Salut, nu vreau sa te superi pe mine. Iti respect credinta si principiile morale, dar in ce sens ne raspunde Biblia la acele intrebari? Care este dovada vie a cuvintelor din Biblie, care este modalitatea prin care Dumnezeu ne dovedeste ca exista?
    De ce a fost nevoie de 2 carti bisericesti ca sa se afle „adevarul” (vechiu si noul testament)? Dumnezeu nu le`a transmis bine invaturile oamenilor si au fost nevoiti sa mai scrie o carte cu altele? De ce au controlat, omorat si manipulat in masa bisericile de`a lungul timpului? De ce?

  2. Uneori nu este suficient sa citesti o carte, mai ai nevoie si de explicatii adiacente, date de preoti si intelepti. Vezi Dan Puric

  3. Si stiinta iti raspunde la acele intrebari, stai linistit. Daca, cauti gasesti. Ai sa vezi :). Eu unul, nu cred in Dumnezeu, nu cred in ceva ce n-am vazut cu ochii mei. Respect ca tu crezi in Dumnezeu, e treaba ta ce faci, cum faci si asa mai departe, dar mie nu mi se pare normal sa crezi ca cineva pur si simplu a facut totul pe lumea asta.

Comments are closed.