Black Friday a venit si la mine!

Pentru ca tot s-a vorbit despre Black Friday, astazi am avut si eu ocazia sa achizitionez ceva la o reducere de pret considerabil, cu ajutorul lui Refu, am luat tema Newsetter de la ThemeFuse la jumatate de pret, Refu avea deja tema cu o licenta standard, dar acum prin reducerea care am avut parte si eu de tema asta pentru ca cu doar 12 euro am luat o licenta multi-website (developer). Tema este inca in lucru,pana pun la punct mai mult chestii.

Am de gand sa studiez tema si sa aflu lucruri noi despre cum lucreaza baietii de la ThemeFuse, care defapt oamenii sunt Romani, bravo lor pentru munca depusa si pentru proiectul lor de succes.

Cu aceasta ocazie ca tot vorbesc de ThemeFuse au lansat si prima tema gratuita, care din punctul meu de vedere arata foarte bine, sunt multumit de ea, tinand cont ca este fara nici un ban.

Tema se numeste:  Gadgetry

Demo | Download

9 thoughts on “Black Friday a venit si la mine!

  1. Am urmarit DEMO-ul îmi place tema,… bravo! Pentru necesarul blogului meu strict personal, este prea elaborată, însă pentru cineva care are pretenţii este mai mult decât OK. Încă o dată bravo!

  2. Bine ca nu te-ai infipit la vreun telefon inutil de pe magazinele online ! Nu pot sa cred cat de joasa e gandirea romanilor si ce mult se lasa umiliti cumparand orice le este inutil si invechit numai pentru ca este Black Friday !

Comments are closed.