Fără categorie

Bloguri proaste

Bine acum nu sustin ca al meu e unul foarte bun dar nici nu pot sa zic ca are posturi proaste…ok ok stiu e o parere subiectiva.Sincer nu prea ma zbat sa scriu articole super bune si mai degraba astept sa intru in reposesia bucurion.info care se va face saptamana acesta nu stiu ziua si atunci sa ma gandesc mai bine la articole de calitate,atat cum pot si stiu mai bine,zic.

Am intalnit multe bloguri pe net unde nu pot sa inteleg prea multe lucruri inteligente sau din care ar trebuii sa prind ceva constructiv.Alte bloguri au aparut promitatoare si dupa o luna au fost abandonate de proprietari.Fara nici o explicatie plauzibila.Chiar daca abandonezi un blog lasa un mesaj acolo sa se stie..

5 Comments

 • andreiw

  E o chestie subiectiva asta cu bloguri bune sau bloguri proaste. Fiecare are “targetul” lor, la fel ca si orice alt lucru. Multi isi fac blog de plictiseala, sau ca este la moda iar dupa aia il abandoneaza. Altii vor sa castige averi din bloguri si cand vad ca nu prea au vizite iar il abandoneaza. Eu n-am timp sa scriu mereu si tocmai de aceea prefer sa o fac pe blogul unui prieten.. cand mai am ceva de debitat scriu acolo si gata.
  Dar ce ai patit la domeniu? Mie imi arata ca ai fi site infectat, am linux si am dat sa continue, pe linux mai greu sa-si faca virusii de cap, dar imi da ceva cu forbiden, nu apare blogu.

  Reply
 • andreiw

  Si legat de bloguri fara ceva constructiv, tocmai acelea au si succes …Vezi lista celor mai buni bloggeri, cu o exceptie doua majoritatea sunt intrecuti( la stilul de scris, calitatea articolelor etc) pana si de cei cu 50 de vizitatori pe zi.

  Reply
 • Bogdan Epureanu

  Sunt foarte multi care isi fac un blog, scriu cat scriu, si apoi dupa o luna, doua, trei cand vad ca blogul mananca timp si nu le aduce banii sau popularitatea pe care si-au dorit-o renunta la el si se intorc la alte activitati mai “casual” gen “haifaiv” unde feedbackul de genul “arati soooper, pooooooooooop” vine mult mai repede.

  Reply
 • Madalina

  Nu pe toti ii duce capu` :D.

  Reply
 • Roxanel

  Acele bloguri abandonate de proprietari, desi pareau a fi promitatoare, pot fi abandonate si din lipsa de timp (asta ca o scuza buna) sau din lipsa de interes, pentru ca au fost facute la un impuls de moment, sa vada cum e si restul vine de la sine… iar daca omul se lasa de bloggarit pentru ca nu are trafic/cititori atunci normal ca nici nu-i mai pasa sa lase mesaj ca el se retrage.

  Reply

Leave a Reply