advertoriale

BMW, masina emblematica a bogatiei

Uneori este greu sa-ti etalezi bogatia fiindca esti taxat la sange oriunde mergi. Si la stomatolog daca ai nevoie, iar medicul te vede cum iti parchezi masina scumpa, te va taxa pe masura. Cu toate acestea, greu rezisti sa nu conduci “un diavol frumos”, care in 5 secunde accelereaza de la 0 la 100 km/h, apoi ajunge rapid la 250 km/h, daca drumul este sigur si vrei sa zbori la figurat catre destinatia dorita. Masina puternica, luxoasa, greu de stapanit iti netezeste calea catre succes fiindca si oamenii de afaceri vor parteneri potenti si care sa inspire incredere.
Mai dureros este sa se defecteze ceva la bolidul de peste 170 000 de euro si sa stai cu el pe butuci vazand cum se deterioreaza banii tai, fiindca o masina, daca nu este pornita si condusa regulat se strica.

Tocmai de aceea este bine sa cultivi din timp relatiile cu service BMW Bucuresti un service dedicate brandului, care nu va aplica suprataxa de BMW, cum ar face alte locatii…APB Service Bucuresti nu profita de nenorocirea ta si te ajuta sa repui rapid in circulatie masina care este etalonul bogatiei tale fiindca dispune de mijloace moderne de identificare a defectiunilor: diagnoza computerizata a defectelor, comanda pieselor necesare de schimb de la surse autorizate si montarea competenta a lor.

Referitor la atelierele sau particularii unde va duceti masinile la reparat sunt multe de discutat.
Nu apelati la reparatii improvizate, de tipul “Las Fierbinti”, in care priceputul Celentano inventeaza denumiri de piese, desface motorul cu un ciocan, iar cand il pune la loc ii raman pumni intregi de piese nefolosite! Nici atelierele in care sunt improvizate pe loc piese din sarme indoite nu sunt de dorit! Verificati experienta furnizorilor de servicii, astfel incat sa nu faca practica pe masina dumneavoastra, fiindca prin absurd, daca le reuseste reparatia si iesiti la volanul masinii din atelier, puteti avea un surt circuit sau o defectiune urata de tot in trafic.

Atelierul unde va duceti autoturismul trebuie neaparat sa dispuna de tehnicieni specializati in BMW ca sa nu va treziti mai tarziu ca din splendoarea de masina pe care ati avut-o ati ramas cu o gramada de fiare vechi sau din banii luati din vanzarea lui va permiteti o masina ca in versurile:” Am caruta de viteza
si ma bate vantu-n freza
m-am incarcat de lovele
numai cu un cal putere.”

La fel de important este ca serviciile lor de calitate sa fie laudate de clienti. APB Service corespunde profilului reparatorului de incredere pe mana caruia va puteti da linistiti bolidul de sute de mii de euro. Aici se repara toate tipurile existente de BMW, realizandu-se: diagnoza, reparatii partea electrica, igienizare clima, operatiuni de mecanica, reparatii cutii automate, reparatii reductoare, reparatii motoare si revizii.

La fel de importanta este onestitatea tehnicienilor si tarifele la vedere, fara sa fie influentate de faptul ca proprietarul poseda o masina scumpa si isi permite sa ruleze cu ea.

APB Service București garanteaza servicii de calitate, piese originale si preturi sub cele percepute la reprezentanta. Pe site se pot face online programari, dar si comenzi pentru piesele necesare.

.

No Comments Found

Leave a Reply