Personale

Botezul – un moment ce merita amintit o viata

In viata oricarui proaspat parinte, are loc un eveniment unic din punct de vedere spiritual atat pentru ei, cat si pentru copilasul lor. Este vorba despre crestinarea celui mic – sau botezul, mai pe romaneste. Este clar ca un astfel de eveniment nu are cum sa treaca neobservat, iar pentru a pastra cele mai frumoase amintiri, mereu vom apela la un fotograf botez Bucuresti, care sa fie gata sa fotografieze tot sirul de evenimente ce au loc in ziua botezului.

Cel mic nu va stii ce se petrece in jurul lui in acel moment, dar cand va mai creste si va fi capabil sa inteleaga unele lucruri, cu siguranta o sa fie curios / curioasa de cum a decurs botezul si de cat de emotionati ati fost voi, ca parinti.

Degalfoto.ro iti pune la dispozitie serviciile unor fotografi / cameramani profesionisti, pentru orice eveniment special din viata ta. Fotograful ales va imortaliza toate pregatirile chiar si de dinaintea evenimentului, cele mai emotionante momente din timpul ceremoniei religioase, zambetele si imbratisarile de la petrecere si nu numai.

Va incerca sa surprinda toate aceste clipe fara a interveni prea mult in desfasurarea evenimentului. Atunci cand este vorba de un botez, toata atentia este indreptata clar asupra copilului, iar pentru a fotografia cele mai spontane reactii, este important ca rolul acestuia sa nu fie unul prea invaziv. Cu toate astea, va fi mereu undeva in umbra, asigurandu-se ca nu rateaza nimic important.

De ce sa apelezi la serviciile unui profesionist? Pentru a avea, la final, cele mai frumoase, clare si expresive fotografii. Ca sa poti sa te mandresti cu acestea si rudelor si prietenilor. Ca sa simti, de fiecare data cand le privesti, aceleasi emotii ca in ziua evenimentului. Pentru ca o poza face cat 1000 de cuvinte si are puterea de a capta emotia chiar si de a o pastra in timp. Toate astea sunt posibile, daca investesti intr-un profesionist, pentru ca un fotograf bun nu este un fotograf ieftin. Un botez solicita multa indemanare, rabdare si timp din partea unui celui care se ocupa de fotografiile de botez, dar albumul de la final merita in totalitate!

Botezul este un moment ce merita amintit o viata. Si nu are cum sa fie altcumva, de foarte mult timp botezul copiilor este una dintre cele mai importante traditii pe care crestin-ortodocsii le tin cu sfintenie. In primul rand, datorita obiceiurilor care au loc, cum ar fi faptul ca se obisnuieste ca nasii de botez sa fie alesi din familie sau ca nasii de cununie trebuie sa boteze doar primul copil, in timp ce pe al doilea il vor boteza doar daca acestia vor. Dar indiferent de ce traditii au loc, fotograful este acolo sa le surprinda pe toate, fara sa ii scape nimic.

Sunt convinsa ca si tu ai vrea sa ai parte de cele mai frumoase fotografii de la botezul bebelusului tau, asa ca de ce nu ai apela cu incredere la un specialist in acest domeniu, care sa faca toata treaba grea, pentru ca tu sa te bucuri doar de ce este esential?.

No Comments Found

Leave a Reply