Botosei bebelusi

Botosei bebelusi

Botoseii sunt pantofi moi pentru copiii de pana la un an. Ei sunt primii pantofiori ai copilului. Acesti botosei bebelusi protejeaza piciorusele copilului de frig sau de ranire si il vor ajuta sa faca primii pasi.  In plus, botoseii fac trecerea de la sosete la pantofiorii reali.  Unii oameni nu vad niciun rost in botoseii pentru bebelusi, pana atunci cand vor merge cu adevarat pe propriile picioare, crezand ca pana atunci copilul doar se taraste. Asa este, insa numai pana la  sase luni, atunci cand bebelusii incep sa exploreze in mod activ lumea din jurul lor. Atunci, copilul incepe sa stea, sa se ridice si apoi sa mearga, si, este timpul sa cumperi botosei. Bineinteles, botoseii bebelusi pot fi cumparati inca de la varsta de trei luni, pentru ca sunt foarte draguti, iar picioarele bebelusului vor fi calde, in ciuda vremii.

Poate ca nu stii ca bebelusul ar putea sa se raneasca atunci cand da din picioare. Merita sa stii ca bebelusul va incerca nu numai sa arunce picioarele picioare, ci sa le si guste. Daca exista butoane, cleme sau aplicatii pe botosei, asigura-te  ca le verificati mai intai puterea de prindere.  Incearca sa consolidezi piesele lipite. In magazinul online exista suficiente modele de botosei, dintre cele mai diverse tipuri. Sunt pentru fiecare gust: simple, tricotate, din tricotaje, cat si modelele fabricate in cadrul unei fabrici reale. Pretul lor creste in functie de  design si complexitate.

 

Daca alegi botosei bebelusi, aminteste-ti ca trebuie sa fie usori, moi si confortabili. Cusaturile ar trebui sa fie cat mai mici posibil facute si bine tratate. Verifica daca botoseii sunt fixati bine pe picioare, daca sunt flexibili si moi, daca talpile sunt de asemeni, moi si daca nu sunt sunt prea grei. Cand un copil incepe sa se ridice, are nevoie de botosei din piele, dar numai din piele moale originala. O optiune utila sunt botoseii din material textil cu talpa din piele antiderapanta. De asemeni, forma lor trebuie sa fie cea corecta, adica trebuie sa fie conectati astfel incat sa lase libertate de miscare degetelor. Incearca sa alegi papuceii fara cusaturi si sa fie din fibre naturale, pentru a nu provoca alergii.

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *