Bun la toate

Daca ideea de blog nu era inventata cum se mai descurcau atatea firme care vor sa aive vanzare pe net? mult mai greu evident.Este clar ca si retelele de socializare ajuta enorm in tot acest aspect al banilor castigati de firme dar daca mai platesti pentru un articol pe cateva bloguri deja e mai bine pentru toti.Faptul ca unii blogeri cica nu se vand pentru mai putin de 10 euro e treaba lor.Sunt unii care se ridica cu pretenti desi blogul lor nu are mai mult de page-rank 3,200 de vizitatori unici si refuza unele oferte de 6-7 euro pentru un adv.Totusi cred ca pentru mine orice euro conteaza si la sfarsit de luna cand tragi linie sa nu ai ce aduna mi se pare aiurea daca tot ai de platit un host sa nu profiti de ceea ce ti se ofera.

Bun la toate poate fi un bloger si care vrea poate face reclama si pe mai putini euro.Vor veni unii care vor spune ‘domne ne strici piata cu cativa euro ai tai ceruti pentru un adv cu 200-300 de cuvinte cere mai mult’,mai mult fiecare vrea sa castige dar cand vezi ca se duce la altcineva parca te oftici un pic asa.

13 thoughts on “Bun la toate

 1. Inca nu m-am aventurat in lumea advertorialelor, daca tu crezi ca asta te avantajeaza, spor la scris si la castigat bani din blogging. 🙂

 2. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
  35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

 3. Subiectul nu este de mine, mi-am propus de mult sa nu scriu advertoriale, exceptie: decat daca un prieten ma roaga sa scriu pentru el – acest lucru este altceva, zic eu.
  In ce priveste banii, costul unui advertorial, nu ma bag, fiecare cere cat vrea. Caci poti cere si 100 Euro, daca ti se da – bine, desi nu prea cred, asa ca: mai putin, dar garantati.
  Singurul mod in care eu imi voi menetiza blogul, in viitor, va fi banner, atat.

 4. Cred ca problema se pune: cat de disperat dupa bani esti? Daca esti cu nasul pe sus sa iei multi multi bani… ai putea sa ramai fara clienti. Daca iei ce ti se da iesi mai bine la sfarsit, cand se trage linie.

 5. Depinde de nevoi… Uneori 25 Ron pot sa insemne foarte mult… In general eu prefer sa nu scriu pe bani de bere, dar niciodata nu se stie.

 6. A scrie 15 advertoriale pe luna cu 1, 2 sau 3 euro bucata poate insemna o oarecare suma la sfarsitul unei luni dar dupa mai multe luni poate insemna sfarsitul blogului.

 7. Treaba e simpla: Trebuie sa-ti respecti munca!
  Eu, spre exemplu nu as scrie un advertorial pentru o suma sub 50Euro, asta in conditiile in care am testat produsul sau serviciul promovat si i-am facut o recenzie.
  Ce inseamna asta? Prefer sa scriu un singur advertorial pe luna si sa fiu platit cu 50Euro, decat sa scriu 20 de advertoriale pentru a primi acei 50Euro.
  In timp, tarifele cresc odata cu progresul blogului. Eu spre exemplu, nu as scri mai mult de 3 advertoriale pe luna. Maximum 3 adica!

  Fiecare dupa cum considera, insa sa iti evaluezi ora de munca pentru 2-3 Euro e de neconceput, indiferent cat de incepator sau nu ai fi in domeniu.

Comments are closed.