Buze frumoase, doar la clinica doctorului Gad Renert!

Pentru o femeie care dintr-un motiv sau latul nu mai e multumita de imaginea ei exista trei cuvinte magice: acid hialuronic buze. Aceasta substanta nu se injecteaza in buze doar pentru a se obtine mai mult volum – este utila si in cazul buzelor prost conturate, îmbatranite, deshidratate sau cu riduri incipiente în jurul lor.

Acidul hialuronic este, de fapt, o substanta „identic naturala”: toti oamenii o au in cantitati mari la nastere şi – din pacate – o pierd pe masură ce imbatranesc. Acest produs folosit in medicina estetică capacitatea de a retine apa, crescand astfel elasticitatea si rezistenta diverselor structuri: piele, articulatii, cristalin etc. Zona injectata cu acid hialuronic se destinde usor si se hidrateaza foarte puternic, fara sa se observe ca s-a plasat acolo un „ajutor”. Initial, se injecteaza o doza mica, care, daca este nevoie, poate fi suplimenta ulterior. In general, nu este nevoie sa se aplice nicun fel de anestezic anterior injectarii, exceptand cazul acelor paciente care suporta foarte greu durerea sau carora le este teama.
Procedura cu acid hialuronic a sfarsit prin a se impune datorita avantajelor sale. Colagenul, de exemplu, este alergen. Siliconul si alte substante sintetice provoaca reactii de respingere si granuloame; in plus acestea mai si „migreaza”. Transferurile de grasime proprie necesita interventie chirurgicala si este greu de prevazut cum se va comporta aceasta in timp sub actiunea gravitatiei si a celorlalti factori de imbatranire. Nu trebuie uitat nici faptul ca siliconul si grasimea au o greutate a lor proprie, care uneori este considerabila. De asemenea, in timp se modifica starea tesuturilor cutanate, musculare si chiar a celor osoase ale fetei: pielea aluneca, muschii se lasa, iar oasele se resorb. In cazul unor implanturi cu silicon sau grasime proprie se poate intampla ca in cativa ani safie necesara o repozitionare – deci o noua „intalnire cu bisturiul”, pentru remodelare, acolo unde se mai poate.
Din ce in ce mai multi chirurgi esteticieni avertizeaza ca procedurile invazive sunt „arme cu doua taisuri” – metafora este cat se poate de potrivita in cazul bisturiului, daca este utilizat excesiv!

Printre chirurgii esteticieni care recomanda folosirea procedurilor non-invazive ori de cate ori este posibil se numara si doctorul Gad Renert, absolvent al Facultatii de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Dupa ce a activat timp de 6 ani la sectia de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului de Urgenta Floreasca, si-a deschis – in anul 2008 – propria sa clinica de chirurgie estetica, situata pe strada Herastrau nr. 1, în apropiere de Piata Charles de Gaulle. Datorita experientei de peste un deceniu in practicarea chirurgiei estetice, doctorul Renert si-a castigat un bun renume in acest domeniu de activitate atat de delicat. Clinica pe care o conduce se remarca prin aparatura de top, proceduri şi protocoale de tratement de ultima ora, precum si prin folosirea unor substante originale, de calitate verificata. Nu in ultimul rand, la clinica doctorului renert veti gasi cel mai bun raport calitate-pret!

Pentru mai multe informatii, puteti accesa atat site-ul oficial al doctorului Renert, cat si paginile de Facebook Dr.Renert Body Line si Dr Renert Gad-Centru de estetica medicala, iar pentru o programare la clinica sa din strada Herastrau nr. 1, sunati la 0731 030 000..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *