Personale

Cale de comunicare.

Vreau sa scriu cate ceva despre calea  prin care se poate comunica cu Dumnezeu si binenteles Fiul Lui Domnul Isus.Pentru multi dintre oameni nici nu stiu ca se poate comunica cu Dumnezeu Tatal creator a tuturor lucrurilor.Nu cred in Dumnezeu si nici nui intereseaza,ei nu trebuiesc condamnati ci ajutati sa inteleaga credinta si viata vesnica.Asadar calea de comunicare cu Dumnezeu este rugaciunea. ”Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi.” (Mat.21:22) ” Bucurati-va in nadejde. Fiti rabdatori in necaz. Staruiti in rugaciune. ” (Rom.12:12). ” Staruiti in rugaciune, vegheati in ea cu multumiri. (Col.4:2)”

Vedeti ca scrie ‘staruiti in rugaciune.Pai daca nici macar nu incercam sa ne rugam si sa spunem cateva cuvinte lui Dumnezeu in dreptul nostru.Doamne si cate sunt de spus.Dar nu vrem sa stam de vorba prin rugaciune cu El.Nu vrem,e mai bine la tv,calculator,consuman iarba,tigari,alcool etc…Personal va spun ca ma rog in fiecare seara.Nu va mirati,este ceva extraordinar sa spui un multumesc Doamne pentru aceasta zi si pentru multe alte lucruri.Daca ar fi sa scriu pe blog de cate ori am fost si sunt ajutat de Dumnezeu dupa ce am cerut de la El prin rugaciune nu ar ajunge blogul asta.Viata ta se poate schimba imediat ce incepi sa te rogi.A mea s-a schimbat cu siguranta in bine.Vrea cineava sa incerce sa se roage si sa spuna ceva pentru Dumnezeu in dreptul lui? vreti? este simplu trebuie doar sa vrei…roagate pentru ca El te asculta.Incearca si ai sa vezi ca nu ai nimic de pierdut ba dimpotriva castigi totul.

.

3 Comments

 • Valex

  In lumea sceptica de azi, putini mai cred ca ceva asa de simplu cum e o rugaciune ar putea aduce pace si satisfactie interioara…pacat…fiindca functioneaza.

  Reply
 • admin

  corect functioneaza si o spun cu toata inima,sunt o persoana care se roaga…

  Reply
 • Valex

  Plus ca e ceva ce poti face oricand si sub orice imprejurare…nu stiu ce zici tu, dar eu nu sunt de acord cu ideile unor oameni, cum ca preoti trebuie sa se roage pentru noi…e ceva ce trebuie facut personal.

  Reply

Leave a Reply