articole

Camasa alba, piesa mea vestimentara preferata

Actualul job imi da posibilitatea de a calatori in multe destinatii atat din Romania cat si din Europa iar pana nu de mult chiar si Asia. Mi-a fost dat sa fac networking si sa ma intalnesc in tot acest timp cu fel si fel de oameni care mai de care mai interesanti care reprezentau tari si culturi cu mult diferite fata de cea din care provin eu. Tinuta business este mereu obligatorie motiv pentru care pentru mine, o buna bucata de timp garderoba a fost o adevarata provocare. Am cautat mai mereu camasi elegante dar in acelasi timp si confortabile care sa ma reprezinte. Cum timpul nu imi lasa mereu spatiul necesar pentru a cerceta si cauta am ales, la recomandarea unor prieteni sa incerc serviciile unui designer vestimentar.

Chiar daca lista preliminara era relativ consistenta am ales sa-l contactez pe designerul Dragos Prioteasa datorita faptului ca m-a impresionat brandul sau de camasi in urma unei prezentari pe care o vazusem atat pe viu cat si in online. In urma cerintelor pe care i le-am prezentat inca de la inceput, mi-am dat seama de faptul ca lucrurile vor continua excelent in continuare lucru dovedit de altfel destul de repede.

In prezent una din piesele mele vestimentare preferate ajunge sa fie o camasa alba lunga barbat, camasa pe care am reusit sa o port la cateva evenimente extrem de importante pentru mine si care au iesit exact cum imi doream. Consider ca tinuta cantareste extrem de mult atunci cand vine vorba de a face o impresie buna indiferent de ocazie. Asa ca acum sfaturile designerul Dragos Prioteasa sunt un element cheie pe care-l iau in considerare.

Chiar daca in decursul timpului am primit fel si fel de oferte, unele dintre ele chiar in cadrul unor companii mari, am decis ca inca nu sunt pregatit pentru a ma intoarce la un office job – motiv pentru care ma gandesc sa-mi continui calatoriile in scop profesional si sa ma bucur de tinutele pe care oamenii specializati in industria fashion mi le ofera.

 .

No Comments Found

Leave a Reply