Campania ”Nu da click pe orice”

”In seara asta am inceput o campanie in care testez naivitate userilor de internet, dupa cum stiti foarte multi avem internet acasa dar putini dintre noi dai click pe orice total aiurea, si asa se aleg de virusi sau nu stiu eu ce malware.”Asta ne spune refu care initiaza aceasta campanie la care ma alatur.Nu gandim prea mult din pacate inainte sa dam click cand intram pe saituri necunoscute fiind asaltati de diverse mesaje da click aici sau dincolo.

Mai vrea cineva sa se alature campaniei? Pentru detaliile despre campanie intrati aici.

12 thoughts on “Campania ”Nu da click pe orice”

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. Mi-am dat seama ca e o campanie dar cand am aflat despre ce e vorba nu mi s-a parut deloc interesant..Si pentru a elucida misterul este o campanie care sustine lupta impotriva cancerului la san. O campanie dupa parerea mea prost facuta in care eu nu vad nici o legatura intre Imi place pe si cancerul la san.

Comments are closed.