Personale

Cand Duhul Sfant te atinge.

Cand Duhul Sfant te atinge din acel moment nu mai poti fi ca inainte.Viata ta se schimba total.Ma gandesc ca multi oameni inca nu au experimentat atingerea lui Dumnezeu prin puterea Duhului Sfant.Sunt doua moduri in care poti sa fi atins,sa auzi Cuvantul lui Dumnezeu si Duhul Sfant sa se atinga de tine,si evident sa vrei sa chemi intr-un mod direct Duhul Sfant la tine.In cazul meu am chemat ajutorul lui Dumnezeu pentru prima data viind intr-o problema destul de grea.Si atunci am experimentat o atingere supranaturala a lui Dumnezeu.

Dar evident nu am avut nici un merit caci Dumnezeu a permis sa ajung intr-o situatie nasoala pentru a striga pentru ajutor.Dar nu trebuie sa dam de rau pentru a chema pe Dumnezeu in viata noastra,ba dimpotriva sa-I multumim si sa ne inchinam la el.Cum spune biblia in duh si adevar nu altfel.

Pentru cei care inca in viata voastra nu vati rugat niciodata la Dumnezeu credeti-ma nici nu stiti ce pierdeti,este ceva fantastic de minunat.Atentie nu la icoane ci efectiv sa va rugati.Daca vreti sa intrati in posesia mantuiri trebuie sa va rugati la Tatal Ceresc in numele Domnului Isus.Domnul vrea sa va mantuiasca voi vreti sa acceptati?

.

6 Comments

 • Derscanu

  Ce am vazut in filmulete de mai sus? Un spectacol. Atat!
  Ce diferenta exista intre ce vad in filmulete astea si misticismul oriental?
  Asa lucreaza Duhul Sfant? Pentru mine este greu de conceput faptul ca Dumnezeu apeleaza la divertisment. Munca Duhului Sfant nu poate fi asemuita cu ceea ce vor oamenii sa vada, cu sentimentalise, cu manifestari iesite din comun – de dragul de a atrage audienta. – parerea mea, poate gresesc.
  Contraziceti-ma, va rog!

  Reply
 • admin

  te contrazic total Petre,ce se vede nu este un spectacol ci sunt momente de misiune si Cuvantul lui dumnezeu care este auzit de alti oameni care nu-L cunosc pe El intrun mod direct.Am vazut si participat la astfel de misiuni.

  Reply
 • Paul - spune

  Eu tot nu am inteles care e faza cu oamenii de ii tremura asa cand ii ating tipul ala.
  Explain please !

  Reply
 • admin

  Paul explicatia este cat se poate de simpla,puterea,curatia,sfintenia lui Dumnezeu sunt atat de mari incat nu poti sa rezisti si duhul omenesc lesina efectiv.Practic in acel moment se petrece o atingere supranaturala a lui Dumnezeu peste oameni aceia.

  Reply
 • Fortis

  Am vazut ca scri cu un singur ” i ” Iisus, ceea ce nu este bine. In legatura cu articolul tau vreau sa spun ca oamenii trebuie sa se roage la icoane pentru ca icoanele intruchipeaza pe Iisus. Nu exista altceva la care sa te rogi. Nu te rogi la pereti.

  Reply
 • Marius

  Nu vreau sa fiu rautacios dar ce am vazut in filmuletele acelea, nu mi se pare ok.
  Eu zi da, exista Dumnezeu, e bine sa te rogi la El dar acolo e mai mult spectacol. Sa zicem la Penticostali, Ortodoxi, Catolici, etc, de ce nu este acest ritual ? De ce doar o anumita religie ?

  Reply

Leave a Reply