advertoriale

Cand este necesar sa apelam la un implant dentar

 

 

Sanatatea orala este foarte importanta – este o componenta fundamental atat a sanatatii noastre fizice, cat si mentale. In termeni medicali, sanatatea orala reprezinta absenta afectiunilor dentare si a durerii faciale, lipsa inflamatiilor orale, afectiunilor gingivale, cariilor dentale si pierderii dintilor si a altor boli care afecteaza gura si cavitatea orala.
Cea mai grava afectiune, in cazul danturii, o reprezinta pierderea dintilor. Din fericire, in prezent exista solutii eficienta care pot inlocui dintii lipsa, iar aceasta solutie este un implant dentar. Astfel de proceduri se fac doar in cabinete stomatologice specializate, de catre medici profesionisti cu experienta. Problemele de sanatate orala neglijate si netratate la timp, pot fi punctul de plecare a unor probleme grave de sanatate a organismului, lucru deloc de dorit.

In cele mai multe cazuri, implanturile dentare reprezinta cea mai buna solutie pentru lipsa dintilor si prezinta o serie de avantaje de necontestat. Acestea arata si se simt exact ca si dintii naturali, prevenind in acelasi timp resorbtia osoasa si retragerea gingiei (ca in cazul dintilor naturali, unde retragerea gingiei este un semn care indica un inceput de parodontoza), intrucat implanturile se integreaza perfect in structura osoasa proprie. Mai mult decat atat, iti ofera un zambet frumos, demn de admirat, care cu siguranta nu va trece neobservat. Ce este un implant dentar? Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Astfel, pe ‘’fundatia’’ dintelui vechi, se va ‘’construi’’ un dinte nou, iar rezultatul final al dintelui poate fi chiar mai aspectuos decat cel initial.

Investeste chiar azi in starea ta de bine si apeleaza la clinica de stomatologie Cris Smile – toate tratamentele dentare din cadrul Cris Smile Studio pot fi achitate si in rate egale fara dobanda (vezi detalii pe site). Echipa lor de specialisti este gata oricand sa va readuca zambetul de altadata pe buze. In functie de necesitatile pe care le aveti, sunati si stabiliti o programare, astfel incat sa va bucurati de rezultatele mult dorite, in cel mai scurt timp posibil. In plus, pentru persoanele care au nevoie de implant dentar, Clinica Cris Smile are o oferta de nerefuzat, pana pe data de 31 octombire. Astfel, pentru un Implant Dentar ARDS, Implantium sau Paltop vei achita 390 euro, fata de pretul initial de 490 Euro!

Factorii de risc, care pot afecta sanatatea orala sunt: o igiena orala deficitara, dar si lipsa vizitelor regulate la medicul stomatolog, dieta bogata in zahar si grasimi, dar saraca in fibre, vitamine si minerale esentiale, fumatul, consumul excesiv de alcool si asa mai departe.

De asemenea, in cazul implanturilor dentare, rata de succes inregistrata la pacienti este de 98-100% (rata insa variaza in functie de starea de sanatate a pacientului, tehnica operatorie, calitatea si cantitatea osului si cel mai important igiena pacientului). Dar daca sunt ingrijite corect, implanturile dentare pot dura toata viata – asadar ele pot fi o investitie care isi merita toti banii. Este necesar sa mergeti la un control stomatologic regulat, daca doriti sa impiedicati problemele orale sa apara. Printre alte avantaje pe care implanturile dentare le au, enumeram inlocuirea unui dinte lipsa printr-o singura coroana, nu se sacrifica integritatea dintilor vecini, arata identic cu dintii naturali, previn retractia gingiilor si resorbtia osului. Intreaba un specialist daca ai nevoie de un implant dentar – acesta este cel mai in masura sa iti recomande acest lucru. La Cris Smile gasesti o echipa amabila si binevoitoare, careeste gata sa iti raspunda la toate intrebarile.

In ziua de azi, aspectul fizic reprezinta un criteriu semnificativ, care ne ajuta sa ne simtim bine in pielea noastra, asadar, in cazul in care problemele dentare ne supari, solutia ideala o reprezinta apelarea la clinica stomatologica Cris Smile – echipa lor de profesionisti iti ofera cate o solutie pentru fiecare problema dentara pe care o intampini. Descopera mai multe informatii despre serviciile lor, cu o simpla vizita pe site sau direct la cabinet.

No Comments Found

Leave a Reply