Cand ne trebuie bani

A venit factura la intretinere si nu ai bani suficienti sau deloc,vine factura la curentul electric trebuie bani.Sa vezi idee geniala ce ne vine cum sa faci rost de bani si avand in casa diferite lucruri de valoare.Aur,ceasuri vechi,aparatura sau alte valorii.Se intampla, din pacate, chiar in Romania, unde din ce in ce mai multi oameni ajung sa isi vanda lucrurile dragi pe bani de nimic, doar ca sa isi cumpere o paine.

In Bucuresti, numarul caselor de schimb valutar a fost depasit de cel al caselor de amanet. In prezent sunt deschise 487 de puncte din care oamenii disperati pot face repede rost de bani daca isi lasa gaj amintirile de familie.

Si, din pacate, mai mult de jumatate dintre romani nu mai revin dupa bunurile lasate. Proprietarii caselor de amanet castiga instantaneu, pentru ca le scot la vanzare cu un pret mult peste cel oferit initial.

9 thoughts on “Cand ne trebuie bani

  1. Toţi când au avut au cheltuit şi acum ? Ciu-ciu .
    Nici eu nu prea am , defapt familia . Parcă trăim de pe o zi pe alta , uite banii , nu mai sunt !

  2. Da cam asa este, ai dreptate cu amanetul asta e cea mai mare prostie, sincer n-as face asta, as gandi bine si daca ar fi ultima solutie da !

  3. Hello there I begin an accomplished web-site while analytic for assorted strategies and accident weight, I accept to let you apperceive your websites are in fact absorbing and that i like this topic. I in fact dont acquire a amazing bulk of your activity in adjustment to apprentice your absolute blogposts although Concerning assets apparent it as able-bodied if agreed to a person’s RSS feeds. Anon we will be in a abbreviate while. acclaim for the top cleft internet site.

Comments are closed.