Cantarul electronic ideal

 

Orice comerciant de produse care se vad la kilogram si care se respecta pe sine si pe clientii sai ar trebui sa aiaba un cantar. Mai mult, pentru o precizie foarte mare ar fi indicat sa foloseasca un cantar electronic. Fie ca e vorba de un magazin alimentar sau de o piata de legume, toti trebuie sa se conformeze standardelor si legislatiei in vigoare.

Pentru a fi siguri ca faceti aceasta achizitie de la un furnizor autorizat, trebuie sa va interesati foarte bine inainte. Nu oricine va poate comercializa un astfel de dispozitiv. O firma care are, cum se spune, toate actele in regula, este AMEF. Acestia va pun la dispozitie o gama larga de poroduse utilizate in comertul cu amanuntul, dar si in prestarea de servicii, incepand de la case de marcat si pana la cantare electronice.

Un aparat extraordinar de bun, la un pret foarte mic, este cantarul electronic Aclas PS1B. Este deosebit de util pentru piete, alimentare, magazine sau cofetarii. Acest aparat este deosebit de usor, se utilizeaza folosind baterii alcaline cu o durata de viata de un an. Se poate alimenta si de la o priza. De asemenea , are un display unde este afisata greutatea cantarita astfel incat clientul sa vada ce a cumparat. Este si foarte usor de manevrat. Tipul de display este LCD cu Backlight. In plus, rezista la temperaturi de la 0 pana la 40 de grade Celsius. Are pana la 8 memorii de pret.

Fiind atat de compact si oferindu-i comerciantului usurinta in utilizare, acest cantar electronic este absolut necesar in activitatea comerciala. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul celor de la AMEF si sa comandati. In maxim doua zile veti avea aparatul selectat.

Folosind un cantar electronic comercial achizitionat de la aceasta firma autorizata, impreuna cu o casa de marca, veti fi siguri ca afacerea dumneavoastra este in legalitate si totul se va desfasura in cele mai bune conditii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *