advertoriale

Care este viitorul serviciilor si de ce sa alegi un terminal de plata?

 

Ai de platit factura la gaz, dar nu stii cand vei ajunge la firma care iti furnizeaza astfel de servicii si nici cont online nu ai apucat sa iti faci si nici bani pe card nu mai aveai. Astepti sa iti cumperi un bilet de tren, dar cozile de la ghiseu par ca nu se mai termina, iar tu esti presat ca trenul va ajunge in scurt timp. Lucrurile pot fi mult mai simple daca optezi sa faci platile, sa iti achizitionezi bilete la concert sau tren chiar aproape de casa, de la un tonomat de plata.

Viitorul inseamna eficienta, inseamna timp economisit, inseamna simplu si rapid. Te-ai gandit vreodata cum este sa ai toate aceste servicii la un loc, cum este sa efectuezi aceste plati atunci cand mergi sa faci cumparaturile, cand mergi sa te plimbi intr-un mall sau cand, pur si simplu, vii spre casa? Acum este posibil cu un terminal de plata digital, simplu si rapid de folosit, unde tu ai toate aceste servicii la un loc. De ce sa alegi sa faci plata la un terminal de plati?

terminal de plata

Mai jos cateva motive care te vor convinge sa alegi in terminal de plata:

  1.    La indemana

Avantajul cel mai mare este ca sunt aproape de casa, ca le poti gasi fie la intrarea intr-un supermarket, intr-o benzinarie, in aeroport, gara sau restaurant ori hotel, fie in cladirea de birou unde lucrezi. Poate fi in drumul tau spre sau poate fi la cateva strazi distanta.

  1.    Eviti cozile

Cea mai neplacuta senzatie este sa astepti la cozile de la ghiseu. Timpul pierdut si statul in picioare nu iti ofera satisfactie nici pe departe. În plus, mai ai de stat si in trafic pana sa ajungi la cel mai apropiat punct de plata a facturii. Un terminal de plata te va scuti de aceasta neplacere si iti ofera posibilitatea sa platesti rapid si sigur, oricand. Confort garantat.

  1.    Siguranta

Sa platesti la terminalele de plata este una dintre cele mai sigure metode de plata. Este o solutie inteligenta care imbina tehnologiile de ultima generatie cu exigentele de securitate impuse de reglementarile si legislatie in vigoare, pentru plati efectuate rapid si in siguranta.

EasyPay System acorda o atentie deosebita acestui aspect, ca tu sa platesti in siguranta catre toate companiile.

  1.    Simplu si rapid

Functiile cele mai importante ale unui terminal de plata sunt rapiditatea cu care poti face platile si facilitatea cu care poti sa operezi meniul afisat pe ecranul tactil. Pasii sunt extremi de simpli, explicati pe ecran. Fiecare plata dureaza pana la 30 de secunde.

  1.    Varietate de servicii

EasyPay System ofera o gama variata de servicii. Cu o activitate de peste 10 ani si cu o serie de parteneriate de-a lungul timpului, EasyPay System ofera posibilitatea de a face plati catre toti furnizorii de energie, gaz, internet si televiziune, asigurari, rate la banci, rovinieta, incarcarea cartelelor prepay  si multe altele.

EasyPay este compania care a dezvoltat inca de la infiintare o serie de solutii de plata de tip self service. Fiecare solutie integrata are la baza principiul eficientei si este caracterizata prin functionalitate, design modern si tehnologie inovatoare. Ani la rand a fost nevoie de o sustinere continua a unor campanii de educare a clientilor in privinta utilizarii acestora, ca in prezent tot mai multi oameni sa se bucura de servicii de proximitate.

***

WEBSITE: https://www.easypaysystem.ro/

TELEFON: 0753.999.918

 

No Comments Found

Leave a Reply