Credinta

Care-i diferenta?

Sunt ocazii cand oameni afla ca eu nu mai apartin de religia crestin-ortodoxa si apare intrebarea logica care-i diferenta? care-i diferenta dintre ce am practicat inainta ca si religie respectiv stare spirituala si starea de acum total schimbata fata de cea initiala.Diferente sunt evident mult mai bune pentru ca nimeni nu da o stare spirituala buna pe una mult mai rea.Am schimbat religia si biserica pentru simplu fapt ca nu ma regaseam intr-o biserica aproape moarta fara viata,bonus mirosul halucinant de lumanari si altele de i-ti da o senzatie ca ai intrat intr-un mormant.

Atunci cand primesti mantuirea in dar nu mai sta impreuna cu altii oameni care nu il lauda pe Cel ce ofera si azi mantuirea personala Domnul Isus.Da fac aceasta afirmatie clar ca in biserica ortodoxa cat si cea catolica de altfel oameni sut indemnati sa se inchine la icoane ,moaste si alte balarii orice alt ceva decat cum spune biblia ortodoxa (care este in mare la fel cu celelalte variante de la alte culte) in duh si adevar.Fara icoane,desene pe pereti,moaste si alte oase.Preotii sunt si ei sub o calauzire oarba si falsa impunandu-se sa actioneze conform conduceri ma sus puse.

Conform biblie ortodoxe inchinare se face in duh si in adevar.a se citi incepand de la versetul  23.Ioan 4;23-24.

[symple_box color=”yellow” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]

23. Dar vine ceasul şi acum este, când adevăraţii închinători se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr, că şi Tatăl astfel de închinători îşi doreşte.
24. Duh este Dumnezeu şi cei ce I se închină trebuie să i se închine în duh şi în adevăr.

[/symple_box]

Ei au aprobat ca inchinarea nu se face altfel decat cum doreste Dumnezeu Tatal adica cum a spus Fiul Domnul Isus in duh si adevar.Nu la icoane,moaste sau altceva.Fara desene pe pereti.Practic cand intri intr-o biserica ortodoxa sa vezi tot de o culoare frumos vopsit si atat.

Din pacate constat ca sunt multe nereguli in aceasta biserica si as fi contra daca oricare alta biserica nu doreste sa mearga dupa biblie.Exclusiv dupa biblie.

La noi in biserica nu gasesti nimic din toate astea.Nu tu desene pe pereti,nu tu icoane,fara moaste,alte obiecte gen oase sau alte partii din membrele vreunui cadavru.La noi este o bucurie in Duhul Sfant.Cititm din biblie si ne rugam pentru mantuirea celor din jur.

Sunt multe de spus dar inchei aici acest articol care deja s-a lungit.

 

 

 

 .

1 Comment

  • Terminatu

    Calea pe care ai luat-o e cea mai sigura cale spre ateism (o spun in sensul bun al cuvantului, nu cum explica diverse biserici). Curand (depinde de tine cand) o sa realizezi ca bisericile au acelasi scop comun, si ala nu e de a salva suflete. Mi se pare totusi bizar sa refuzi aproape 2000 de ani de filozofi crestini si de pastrare a traditiei in favoarea unor interpretari “recente” ale bibliei. Dar o sa fie bine 🙂

    Reply

Leave a Reply