Fără categorie

Care sunt cele mai utile site-uri.

Batalie mare la categoria cele mai utile site-uri din lume! Oricand, poate aparea un concurent “foarte bine dotat” care sa schimbe orice clasament ai face, oricat de atent esti! Sa vedem ce zic specialistii? Care sa fie cel mai util site din lume? Unul care te ajuta sa-ti faci un CV atragator in 15 minute, unul care iti asigura suportul sa scrii un mesaj si sa-l trimiti catre 10.000 de oameni in acelasi timp, altul care trimite faxuri gratis? Un site distractiv, unul business, unul cu muzica? Ce sa fie? Ce alegi?

Partea buna sau partea proasta, depinde care parte a paharului vrei sa o vezi, este ca nimeni nu a putut inca sa decida care este cel mai util site din lume. Sunt mai multe site-uri foarte utile si depinde de ce ai tu nevoie!

Printre ele fac parte, bineintele, si unele foarte cunoscute, cum ar fi meebodropboxiTunes!

Asta ca sa nu vorbim despre youtube sau devimeo!

De exemplu, faxzero te ajuta sa trimiti faxuri gratuite. Mai departe, jobspice te sprijina in redactarea unui CV atractiv in numai 15 minute!

Lucrezi intens si ai proiecte multe la serviciu sau la scoala? Sa vedem care dintre site-urile de mai jos ti se potriveste mai bine!

Zoho.com?

Huddle.com?

Usestacks.com?

sursa.

3 Comments

 • adriank

  google, youtube, imdb, wikipedia, softpedia, megaupload, soccerway si flashscore – astea-s favoritele mele

  Reply
 • bibabum

  bibabum.ro, google, softpedia, bucurion.info, yahoo – cele pe care le consider utile

  Reply
 • pato basil

  patobasil.blogspot.com si toate blogurile din lista mea… +trilu,youtube si bine inteles sa nu uitam cea mai tare afacere a secolului pornografia veche de cand lumea a purtat mai multe masti pana in ziua de zi si le schimba in continuare

  Reply

Leave a Reply