Comunicate de presa

Carucioarele bebe o necesitate sau un moft?

Carucioarele bebe sunt obiectele care nu lipsesc din viata oricarei familii care are un copil cu varsa cuprinsa intre 0- 4 sau chiar 5 ani. Unii copii sunt foarte atasati de carucioare si isi doresc sa se plimbe cu el de fiecare data cand au ocazia. O parte semnificativa de fanilii nu doresc carucioare. Acestea isi poarta copii in asa numite “hamuri”. Multi dintre parinti spun ca cele mai avantajoase si mult mai utile sunt carucioarele bebe  doarece copilul are spatiu de dormit, de mancat, mamele isi pot depozita si alte obiecte sub carucior in cosulet etc.

Multe dintre mame au sustinut ca este foarte comod deoarece caruciorul este  ca si un “patut  mobil”. Carucioare ofera siguranta, unele au in compozitie o “perelina” care il protejeaza de picaturile de ploaie. Sunt foarte utile si usureaza transportul copiilor, este foarte usor de manevrat si foarte comfortabil. Fiecare familie care are copil mic ar trebui sa detina un astfel de carucior.  Plimbarile sunt foarte importante pentru copil deoarece ia contact direct cu elementele din mediul inconjurator, il ajuta sa isi formeze perceptiile si reprezentarile unor elemente din natura, obiecte, cladiri etc.

De unde putem achizitiona carucior bebe?

Magazinul nostrum online www.magazinul-mamicilor.ro va ofera numeroase poroduse pentru copii, bebelusi, nou-nascuti, dar si pentru mama si pentru a eficientiza munca acestora. Pe site-ul respective denumit “Magazinul Mamicilor”  mai puteti gasi si numeroase alte produse incepande de la: carucioare, carucioare cu landou, patuturi pentru copii,  carucioare pentru gemeni, balansoare, mobilier pentru camera copilului, saci de sormit pana la: articole pentru mame cat si produse pentru igiena (articole de baie,  sampon, prosopele, sterilizatoare, etc), alimetatie (biberoane,castronase, boluri,  scaune pentru masa, incalzitor pentru biberon), dar mai putem gasi si numeroase alte articole pentru relaxare si plimbare ce contin: biciclete, jucarii, marsupii, premergatoare, triciglete, etc.).

Vizitand acest site dar si comandand si cumparand, aveti posibilitatea de a  comanda telefonic orice produs doriti si daca faceti comanda de peste o anumita suna transportul in orice parte sau regiune a tarii o sa fie gratuit.

Carucioarele bebe sunt foarte utile si astfel va va adduce satisfactie enorma.

Asadar, nu ezitati sa faci o vizita site-ului deoarece veti descoperi si multe alte produse de care va veti bucura..

No Comments Found

Leave a Reply