Fără categorie

Casa bunicilor

Cine merge la munte se pregateste pentru un sir necontenit de bucurii si surprize, pentru ca muntele este o invitatie la neprevazut si frumusete, este o lume intreaga un univers. Privesti in jur si maretia naturii te copleseste. In drumul meu trec peste un podet de lemn, pe unde curge un izvor de munte cu apa limpede si buna de baut, care iti da energie si sanatate. Padurea de brazi isi inalta varfurile spre norii albi care calatoresc mereu pe aripile vantului. Aici verdele brazilor si vigoarea lor iti  transmit o senzatie de liniste si relaxare. Mai am putin timp si voi ajunge la casa bunicilor, de unde voi putea admira peisajul salbatic, inca neatins de urmele civilizatiei. Bunicii mi-au lasat mie casa, stiind ca voi avea grija de ea. Bunica mea, era o femeie harnica si buna cunoscatoare a locurilor de aici. Ea mi-a incantat copilaria cu povesti despre zanele muntilor si misterele ce se ascund in pesterile din apropiere. Bunica nu mai este si acum casa este nelocuita de cativa ani, asa ca nu stiu ce voi gasi cand voi ajunge. Odata ce am trecut pragul, cu emotie, am constatat ca se pastrase totusi destul de bine, doar ca va trebui sa fac curatenie, ca sa poata fi locuita. Era destul de cald afara, asa ca puteam aerisi si curata in voie pentru a se usca. Am inspectat toata casa si mi-am facut un plan cu ceea ce am nevoie. Pentru ca aveam semnal pe internet, am accesat site-ul magazinului online Sanito.ro, pentru a achizitiona produse de igiena si produse hartie.

Curatenia casei este esentiala, daca iti doresti sa ai un camin sanatos. Produsele din hartie de unica folosinta ma vor ajuta sa fac rapid curatenie, fara sa depun mult efort, iar la Sanit.ro am gasit role industriale si alte produse din hartie necesare procesului de curatenie. Rolele din hartie de tip industrial au o capacitate ridicata de absortie a lichidelor, uleiurilor si a grasimilor.

Este foarte important sa tinem cont de normele de igiena necesare oricarui spatiu cu care interactionam si sa folosim produse de ce mai inalta calitate. Beneficiile de care ai parte folosind pentru bucatarie prosoape hartie, servetele de hartie sau alte produse din hartie de unica folosinta sunt multiple. Calitatea reprezinta principala trasatura pe care se pune accent. De aici, reiese faptul ca, nu permite favorizarea aparitiei microbilor, eliminand orice risc.

Ca bonus, am comandat si un pachet de sevetele de masa din airlaid de la Fato. Servetelele sunt delicate, au jocuri de culori imbinate cu grija, cu aspect de material textil, rezistenta la uzura, proprietati de absortie foarte ridicate si se preteza tuturor cerintelor si gusturilor. Acum casa este curata si poate fi locuita. Dupa o scurta ploaie de vara a aparut curcubeul, natura s-a inviorat, iar padurile ma invitau sa le cutreier. Seara s-a lasat, iar stelele au coborat mai aproape, atat cat sa le ajung cu mana si sa le redresez constelatiile.

Cu produsele de la Sanito.ro, totul este ca nou, asa ca va astept, cu drag, la casa de la poalele muntilor!

No Comments Found

Leave a Reply