Personale

Cat de des schimbi adidasi?

Recunosc ca nu imi pot permite sa schimb adidasi atat de des cum as vrea,datorita salariului pe care il am.Dar intotdeauna apar oportunitati de acolo de unde te astepti mai putin.Puteti gasi adidasi de firma la preturi foarte bune.Alegerea unei perechi de adidasi de obicei se face in functie de necesitatile de care ne lovim in fiecare zi.Fie ca avem nevoie la slujba sau de alergat in parc trebuie sa avem o pereche de adidasi care sa ne ajuta in ceea ce facem.

Daca obisnuiesti sa alergi in fiecare zi, ar fi bine sa iti schimbi programul. Este mult mai bine pentru corpul tau daca incepi sa alergi o data la cateva zile: astfel, corpul va avea timp sa se refaca si tu nu vei mai fi predispus la accidentari.Este cunoscut faptul ca, cu cat e mai tare suprafata pe care alergi, cu atat impactul asupra corpului este mai puternic. De aceea, este indicat sa nu alergi pe asfalt, ci pe iarba sau pe nisip, ca sa mai atenuezi din soc.

Aceste suprafete fac mai mult decat sa te ajute sa nu te mai accidentezi: ele chiar te fac un alergator mai bun. Cand alergi pe o suprafata mai moale, cum este iarba sau nisipul, o mare parte din energia pe care o emani se duce direct in pamant, in loc sa se intoarca in picioare si in talpi. In acest caz, corpul tau trebuie sa lucreze mai intens cu fiecare zvacnire a piciorului, lucrandu-ti mai bine muschii si inima.

4 Comments

 • Alexica

  Interesant site-ul 😀 !

  Reply
 • Taraboste

  Cand imi aduc aminte 🙂 Nu-i port decat in weekenduri, uneori si gradul de uzura este redus… Trec lejer cel putin 2 ani pana sa-mi schimb o pereche.

  Reply
 • Laurentiu

  Depinde…Eu port mai mult tenesi si nu rezista chiar atat de mult..chiar si Conversii se duc in cateva luni. Ca si adidas, am 2 perechi de la Nike, o pereche de 1 an si alta de 2 ani si inca sunt intr-o stare perfecta.

  Reply
 • Pato Basil

  cred ca-mi iau in fiecare an cate o pereche, mai de doamne ajuta si se aduna acum am vreo 4 perechi

  Reply

Leave a Reply