Cat timp?

Cat timp ar trebuii sa rezisti intr-un loc de munca in care colegi se poarta urat cu tine? Ipotetic poti sa rezisti atat timp cat poti respira aerul care urmeaza imediat dupa intoxicare cu insulte si alte vorbe urate din partea lor.Reactiile normale sunt cele de ignorare a lor si de  ne vedea de treaba noastra.Dar ei insista si se baga peste tine sa-ti spuna ce sa faci si ce nu.Asa sunt unii se cred mai destepti decat prevede legea,legea bunului simt.

Si eu am putut rezista dar pana la un timp cand ti se umple paharul si vezi ca nu mai ai ce sa faci si pur si simplu nu pleci din cauza la sef ci datorita la colegi ”bine intentionati”.

7 thoughts on “Cat timp?

  1. Daca nu te poti intelege cu colegii e de rau, nu ai cum sa rezisti. Am intalnit si eu situatii cand cei vechi formau un grup compact, inchis, si care sabotau sistematic si repetat pe cei noi – pana cand cei noi plecau. Asta e viata! .. , in astfel de cazuri cel mai bine este sa te desparti de ei,. . sau sa ii supui, desi nu este asa usor.

  2. Eu la 18 ani am fost angajat cu niște tipi mai mari decât mine, și era mereu atmosfera de caterincă la birou, au dat-o în glume până când s-au luat la bătaie.

  3. Imi pare rau ca ai astfel de probleme, stiu perfect cum e sa lucrezi intr-un mediu ostil. Daca tu ii ignori dar ei insista sa-ti faca viata amara, nu prea mai e de stat. Trebuie sa gasesti o metoda sa-i calmezi…sau sa pleci.

Comments are closed.