Personale

Catelul meu.

A venit iarna si majoritatea animalelor isi cauta locuri unde se se duca sa se incalzeasca. Micul meu animalut adica un catelus pe care il ador la propriu. Imi place sa ma joc cu el sa il invat sa faca chestii noi si sa il scot la plimbare. Acum cu iarna asta nu prea imi scot catelul asa des afara la plimbari il scot dar mai rar si la plimbari scurte. Acum si cu iarna asta sa scumpit si mancare caini eu unul nu prea simt asta deoarece folosesc mai mult un magazin online pentru ami achizitiona mancarea pentru catel. Acesta vad ca ii place foarte mult mancarea pe care i-o cumpar eu de pe magazinul online. Am obserbat ca la ori ce pet shop este aceeasi mancare scumpa si fara calitate. Cumparasem si eu pentru catelul meu si am vazut ca nu ii place mai bine dau un ban in plus si iau mai multa mancare si mai buna dupa pet shop-ul online. Am observat multa activitate pe magazinele online deoarece oamenii prefera sa cumpere mai orice online pentru ca au produse de calitate la preturi foarte avantajoase..

5 Comments

 • Sebi

  da .. e adevarat.. decat sa dai bani pe tot felul de mancaruri ptr. catei .. si sa nu le placa..

  Reply
 • Blog Amuzant

  Da este mult mai avantajos pe net 😉

  Reply
 • Adri

  Nu ma pricep la mancaruri pentru animale, pentru ca nu am animale, dar mie imi este mai comod sa cumpar online orice se poate cumpara.

  Reply
 • Vali

  Mancarea Pedigrii estea cea mai recomandabila pentru orice catel.

  Reply
 • bogdan

  cumparaturile online sunt pe un trend ascendent in Romania. In cazul hranei pentru caini sunt cresteri mari si datorita modelului de bussines. Hrana este mai ieftina cu cat cantitatea este mai mare. In acest caz multi clienti se orienteaza sa cumpere online, bucurandu-se de faptul ca un sac de 18-20 kg. ii este livrat direct acasa (gratuit) si la un pret mai mic decat cel pe care-l primeste intr-un petshop clasic.

  Reply

Leave a Reply