advertoriale

Catering Bucuresti – Cum alegem firma potrivita ?

Sunt situatii in care cautam pe net: Catering Bucuresti intr-un moment in care ne dorim sa organizam un eveniment pentru firma noastra si am ajuns in criza de timp cu serviciile de catering. Se stie faptul ca un eveniment reusit este reprezentat si o mancare de calitate, servita la standarde inalte. Chiar daca sunt doar gustari, sandvisuri, pateuri sau cafea, este important sa ne putem baza pe firma ce ofera serviciile de catering si acest aspect sa nu reprezinte un minus in organizarea respectivului eveniment.

14800726_1175116615876615_225742345_n
Firma de catering recomandata ? Mergem pe sfaturile prietenilor atunci cand organizam un eveniment de afaceri ?
Atunci cand vine vorba de o firma de catering sau orice companie din zona serviciilor avem grija sa intrebam prima data prietenii. Intrebarea se pune daca este sau nu o solutie viabila.
Care sunt avantajele ? In primul rand, daca prietenul respectiv a lucrat cu firma de catering in trecut si a avut o experienta pozitiva se presupune ca si noi avem sanse sa avem parte de servicii de calitate. In realitate pot aparea multe variabile : firma a mai scazut din calitate intre timp, s-a schimbat personalul ( cea mai vizibila schimbare este atunci cand se schimba bucatarul. Cu toate ca o firma care se respecta – si nu doar din domeniul cateringului/ alimentatiei – isi doreste sa-si pastreze pozitia de top dobandita in piata si respectul clientilor. Atunci cand alegem o firma de catering recomandata de un prieten trebuie avem in vedere si bugetul nostru. Se poate ca o anumita firma sa aiba servicii de catering, livrare mancare de buna calitate, insa preturile sa fie un pic prohibitive, astfel ca este ideal sa ne interesam foarte bine de preturi si sa facem o comparatie cu alte firme din domeniu ( eventual pe aceleasi produse).

Catering Evenimente Bucuresti

Atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment de afaceri in Bucuresti, trebuie sa avem in vedere ca oamenii de afaceri din Capitala au experienta in participarea la simpozioane si intalniri din zona de business. Din acest motiv trebuie sa apelam la o firma care ne poate oferi produse culinare deosebite, gustoase, proaspete si cu un aspect impresionant.
Curajul de a lucra cu oameni noi ?
Chiar daca ai lucrat cu o firma de catering foarte mult timp, cred ca nu ar fi rau ca la un eveniment mai mic sa ai curajul sa incerci sa lucrezi si cu o firma noua. Sa faci o comparatie “vie” intre produse, servicii si preturi. Intr-o perioada in care fiecare leu conteaza, este posibil sa intalnesti o companie care ofera produse la fel de bune avand preturi chiar si cu 10-20% mai mici.

Catering Gradinte , Catering Scoli

Se stie ca cei mici sunt cei mai sincere clienti. Copiii nu mint nici cand e vorba de oameni ( daca ii plac sau nu ) si nici atunci cand vine vorba de mancare din meniul gradintei. Firma Quercus Company Grup ofera servicii de catering pentru gradinte, scoli precum si alte tipuri de institutii. Totul adaptat in functie de necesarul alimentar. Nutritionistii realizeaza meniuri personalizate pentru nevoile Dvs..

No Comments Found

Leave a Reply