Caut timp pentru blog

Sunt in urma cu timpul pentru blog. Nu intotdeauna avem timp disponibil pentru scris articole cu un minim suport de calitate. Daca vrei sa scazi in vizite e simplu scrie o data la 4-5 zile pe blog si garantat vei avea rezultatul nedorit. Clar nu e o chestie usoara sa mentii un blog in viata dupa primul an de la lansare. Am fost destul de ocupat saptamana asta. Asta ca sa am o scuza… Cand nu reusim ceva cum ne dorim gasim scuze instant.

5 thoughts on “Caut timp pentru blog

  1. Lipsa de timp sau de inspiratie sunt doua cauze principale care duc la putine articole pe un blog si, implicit, la un trafic scazut.

  2. Timpul este un inamic. Am incercat si eu sa tot imi fac timp pentru internet, nu neaparat pentru blog si nu prea imi iese…

  3. Am vazut multi bloggeri care se plang de trafic, cum nu scriu cateva zile cum nu mai au trafic. Dar cand nu exista continut de calitate si nu te cauta nimeni (decat acele persoane din cercul tau de bloggeri). Vrei trafic, atunci scrie articole interesante si utile. Timpul e devina, dar si anotimpul.

Comments are closed.