Cauta si vei gasi

Nu se stie atunci cand cauti ceva si dai de altceva.Ce-si face omul cu mana lui, greu mai poate fi reparat. O pensionara din Timisoara se da de ceasul mortii dupa ce a aruncat o punga cu 10.000 de euro la gunoi.Cine-i gaseste a dat norocul peste el.

Se pregatea sa-i trimita banii fiului ei, stabilit in Canada, dar in drumul spre banca a apucat si punga cu gunoi, ca sa o lase la ghena. Doar ca odata cu ea a aruncat in tomberon si mica avere pe care o pusese intr-o punga asemanatoare.
Femeia si-a dat seama ca a aruncat si banii la gunoi, la scurt timp dupa ce a urcat in taxiul care o astepta in fata blocului.Cine ii gaseste recompensa 1 euro pay-pal.

.

15 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. se mai intampla… am auzit pe cineva ca si-a aruncat telefonul in loc sa arunce pachetul gol de tigari. si-a dat seama acasa :))

  2. Admin 🙂 Skekery vroia sa stie unde mai exact in Timisoara. „Ce-si face omul cu mana lui” se numeste lucru manual… vorba aia. Parca asta era o veste de acum cativa ani… S-a mai intamplat odata, dar nu stiu daca tot in Timisoara. Parca e trasa la indigo 🙂 nu mai stiu la ce post de TV am auzit-o, atunci cand ma mai uitam la TV.

  3. Hai ca asta e putin cam dubios. Adica stii ca ai punga cu banii in mana si o arunci cu tot cu cea de gunoi ? nu e putin cam ciudat ? adica nu-ti dadeai tu seama imediat ca ai mana goala ?
    eu nu cred. iar daca e adevarat, inseamna ca doamna are niste probleme.

  4. ce mi se pare foarte amuzant este ca ii trimitea EA fiului ei care e plecat in Canada… dupa cum vedem nici acolo nu umbla cainii cu covrigi in coada.

  5. Am citit si eu stirea ieri pe net insa baba asta a aruncat doar 10K , dar ce zici de baba celebra din Prahova cu milionul de euro 🙂 aia da femeie tampita.

    Salutari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *