In cautarea unui smartphone…

Am inceput usor usor sa strang ceva bani pentru un smartphone. Am cateva ideii ca si modele dar pot sa spun ca bugetul este oarecum limitat 400 ron maxim. La bani astia trebuie sa ma multumesc cu modele nu foarte extraordinare dar suficiente cat sa i-mi fac treaba. Nu mai vreau doar pentru citirea unui e-mail sa deschis pc-ul. Am modemul care emite wirless si ma pot folosi de internet si asa.

Un vecin a luat pentru fata lui modelul Allview A4all si arata destul de bine. La partea tehnica nu stiu ce sa zic ca nu am testat inca.

Altceva astept eventuale propuneri…

10 thoughts on “In cautarea unui smartphone…

 1. eu mai am putin si sunt somat sa imi iau telefon de colegii de la munca pentru ca… ma aud din ce in ce mai prost.
  nu renunt la vechiul meu telefon, care poate fi scapat din mana la 2 zile si n-are nimic… 🙂 mai ales ca tine bateria intre 5 si 7 zile…

 2. Recomand galaxy mini (primul dintre ele s5570) sau HTC Wildfire. La banii astia altceva nu vad…

  iar daca te indrepti spre piata sh… Galaxy Ace de la Samsung este o varianta buna. il poti gasi undeva la 300 ron in stare excelenta

 3. Cu abonament si banii aia gasesti pe la astia telefoane destul de ok. Daca nu vrei cu abonament, iti recomand sa te orientezi inspre ceva de la Samsung, sunt telefoane destul de calitative si rezistente in timp, pe mine unul au reusit sa ma convinga. In ce priveste Allview si calitatea lor eu unul m’am lamurit intre timp: http://ingerisidemoni.ro/blog/?p=7787 … la care se mai adauga inca vreo 3 tablete care mi s’au intors la magazin in garantie cu probleme la baterie.

 4. 🙂 Cu placere, la fel si tie, doar ca inca nu se vand. Dar se face precomanda. De la 1 nov ajung. Are meniu in limba romana, din ce am citit despre el, si se poate returna daca nu-ti convine.

  Un altul care e la reducere (250 lei): http://bit.ly/HiOFp1 . Insa CoClever-ul mi se pare bestial 😀

  Spor la cumparaturi si asteptam primul articol scris de pe el.

 5. Dupa ca o sa apara si or sa fie cateva review-uri o sa imi iau si eu GoCleverul. E pe lista. Adica pt 330 lei cat costa e cel mai tare din parcare. Ca mai multi bani nu dau pe un telefon.

 6. Ti’am facut si eu o recomandare dincolo pentru un Samsung. Despre GoClever nu stiu ce sa iti spun … din specificatii (daca alea sunt) pare prea ok sa fie la banii aia.

  Bafta!

Comments are closed.