Comunicate de presa

C&C home-specialistul tau in lenjerie de pat alba!

Știm cu toții că nu există somn mai odihnitor și mai liniștit decât cel de acasă, în patul nostru confortabil și în atmosfera relaxantă a dormitorului nostru. Dar, ceea ce poate mulți nu conștientizăm este faptul că, la calitatea somnului contribuie și lenjeria de pat pe care o alegem, atât din punct de vedere al materialului component cât și al culorii și chiar a dimensiunilor pieselor care alcătuiesc un astfel de set pentru că, știm cu toții cât de enervantă este situația în care cearceaful de pat sau de pilotă este prea mare sau prea mic.

Ei bine, una dintre cele mai bune alegeri pe care le putem face în privința aceasta este să alegem o lenjerie de pat albă pentru că albul ne generează ideea de relaxare, prospețime și confort, acesta fiind și motivul pentru care, majoritatea hotelurilor de lux aleg o astfel de culoare pentru lenjeria de pat.

Desigur că ne dorim și ca un set de lenjerie de pat albă să conțină toate piesele necesare: de la cearceaf de pat și pilotă până la fețe de pernă sau chiar fețe pentru puii de pernă. Și, un alt aspect care, pe cei mai mulți dintre noi, ne ajută să fim practici este alegerea unui cearceaf de pat prevăzut cu elastic care să prevină alunecarea acestuia. Ei bine, cei de la cnchome.ro ne întâmpină nevoile noastre prin oferirea unei astfel de lenjerie de pat albă, din bumbac 100%, a căror piese componente le alegem noi, în funcție de nevoile noastre și de dimensiunile dorite.

Regăsim astfel, de exemplu, cearceaf pentru pat cu elastic pentru fixare de la dimensiunile de 130 cm X 240 cm până la 240 cm X 240 cm. Mulți dintre noi se folosesc de pui de pernă pentru a face mai comodă poziția capului în timpul somnului așa că, din setul de lenjerie de pat albă comandat de pe cnchome.ro, pot face parte și fețe pentru acest tip de pernă.

Lucrate manual, piesele componente ale setului de lenjerie de pat albă sunt foarte ușor de întreținut pentru că spălarea acestora se face la o temperatură de doar 30 de grade celsius iar călcarea lor este foarte ușoară, putându-se face până la temperaturi de 150 de grade celsius, în funcție de timpul pe care dorim să-l alocăm.

Nu în ultimul rând trebuie să menționăm importanța alegerii bumbacului în ceea ce privește lenjeria de pat albă. Bumbacul, pe lângă faptul că nu se șifonează atât de ușor precum alte materiale textile din componența lenjeriilor de pat, ne ajută să avem un somn sănătos și odihnitor tocmai datorită faptului că protejează pielea prin ținerea la distanță a alergenilor și prin faptul că reușește să creeze senzația de prospețime, ajutând organismul să nu transpire atât de mult pe timpul nopții..

No Comments Found

Leave a Reply