Fără categorie

Ce aşteptăm de la Yahoo Messenger 11

După 10 urmează 11, iar după Yahoo Messenger 10 urmează Yahoo Messenger 11. În mod logic şi natural, cel mai popular Messenger pe care l-au cunoscut românii va atinge într-un viitor nu foarte îndepărtat versiunea cu numărul 11.

Deşi oferta este foarte bogată şi există numeroase alternative, pe care le-am prezentat şi noi, din conservatorism, obişnuinţă şi poate şi un pic de lipsă a cunoştinţelor avansate, în rândul românilor Yahoo Messenger a fost şi va rămâne probabil multă vreme cel mai popular Messenger.

Chiar dacă pentru marea masă a utilizatorilor este un program ok, unii dintre noi ar vrea să vadă o serie de îmbunătăţiri o dată cu Yahoo Messenger 11. Şi nu vorbim aici neapărat de introducerea a nu ştiu ce funcţii revoluţionare, cât mai degrabă în rezolvarea problemelor actuale.

Bug-uri mai puţine
Nu ştiu dacă este de vină politica aleasă de companie sau nivelul programatorilor, dar Yahoo Messenger este recunoscut pentru numărul mare şi longevitatea bug-urilor. Iar asta nu doar la nivelul interfeţei.

Acestea ar fi principiile de bază pe care am vrea să fie ghidat Yahoo Messenger 11. Sigur, dacă am intra în amănunte, am avea zeci de sugestii de făcut strict la capitolul funcţionalitate.

Când va fi lansat oficial, vom vedea dacă Yahoo Messenger 11 se va ridica la nivelul pretenţiilor noastre sau va fi un update neînsemnat, ca în ultima vreme.sursa.

1 Comment

Leave a Reply