Ce cere Dumnezeu

Dumnezeu are pentru noi oamenii cuvantul Lui (biblia) si ne cere sa respectam tot ce este scris acolo.Aflam din biblie de la Deutoronom 10:12

12. Acum, Israele, ce alta cere de la tine Domnul Dumnezeul tau, decat sa te temi de Domnul Dumnezeul tau, sa umbli in toate caile Lui, sa iubesti si sa slujesti Domnului Dumnezeului tau din toata inima ta si din tot sufletul tau,

13. sa pazesti poruncile Domnului si legile Lui pe care ti le dau astazi, ca sa fii fericit?

14. Iata, ale Domnului Dumnezeului tau sunt cerurile si cerurile cerurilor, pamantul si tot ce cuprinde el.

15. Si numai de parintii tai S-a alipit Domnul ca sa-i iubeasca; si dupa ei, pe samanta lor, pe voi v-a ales El dintre toate popoarele, cum vedeti azi.

Aici este vorba de poporul Israel poporul ales de Dumnezeu.Clar este ca poruncile Lui sunt valabile pentru orice om de pe aceasta planeta.Din pacate o parte din oamenii nu sunt interesati de biblie de rugaciune sau biserica.Ne miram cand ni se intampla ceva rau dar nici nu mai stim cand nu am fost pe la biserica sau cand ne-am rugat ulima oara daca am facut asta vreodata.Apropativa de Dumnezeu si El se va apropia de voi.

”sa umbli in toate caile Lui” pentru cei care inca nu stiti caile Lui nu sunt cele care duc la discoteca,baruri,cazinouri si alte de genul.

2 thoughts on “Ce cere Dumnezeu

  1. Citesc biblia, nu zi de zi dar citesc…si am fost surprins (placut) ca pui versete acol` in widget, nu am mai vazut la nimeni treaba asta.

Comments are closed.