Credinta

Ce este adevarul?

Aceasta intrebare a dregatorului Pilat in timpul judecatii lui Hristos este marea intrebare a intregii lumi.Intrebarea este acum la fel de importanta ca si in trecut.In fata lui pilat,Isus a spus: ”Eu pentru aceasta M-am nascut si am venit in lume ca sa marturisesc despre adevar.Oricine este din adevar asculta glasul meu” (Ioan 18;37).Dar Pilat nu era interesat de adevar.Intrebarea lui arata mai mult neincredere decat adevarata cautare a adevarului.Totusi,adevarul si-a facut lucrarea.

Prin moartea Sa pe cruce,Mantuitorul a deschis posibilitatea ca oricine crede in El sa fie mantuit si sa vina la cunoasterea adevarului.De atunci,multi oameni au pasit pe terenul harului si au cunoscut pe Cel ce este calea,adevarul si viata.Aceasta lucrare se realizeaza si astazi.

Dumnezeu doreste ca si tu,cititorule sa pasesti pe aceasta cale a credintei,sa-L recunosti pe Mantuitorul care esteAdevarul.Dumnezeu apeleaza si prin aceste randuri sa parasesti superstitia,necredinta,practicile oculte si sa te grabesti sa primesti adevarul divin in viata ta..

6 Comments

 • piticu

  multa dreptate ai.

  Reply
 • Grig

  Mai stie cineva care este Adevarul pe care a vrut sa-l impartaseasca cu noi Mantuitorul? Eu unul cred ca NU. Toate scrierile ce au ajuns pana in vremea noastra sunt modificate de perceptia celor ce le-au tradus, scris sau retransmis.
  Singurul lucru pe care eu il cred este ca suntem cu totii Fii Domnului, asemeni Mantuitorului doar ca nu reusim sa constientizam acest lucru si prin urmare nu ne comportam ca atare.

  Reply
 • Ionut Ungureanu

  Numai din Biblie citezi!

  Reply
 • Bloggerel

  Gura pacatosului adevar graieste

  Reply
 • Derscanu

  Adevarul desi pare relativ, este unul singur. Caci nu se poate ca in acelasi timp sa fie si zi si noapte.
  Adevarul suprem se gaseste bineintele la persoana Suprema, Dumnezeu. Adevarul relativ este acel adevar(asa cum il percepem noi) in functie de anumiti factori.

  Reply
 • annitu

  Nu am înţeles mare lucru din asta. Religia mă cam lasă în ceaţă…

  Reply

Leave a Reply