Ce faci cand e cald afara?

Imi place vara.O spun drept si raspicat.Daca e cald acuma na ce sa facem? sa intindem o umbrela peste toata tara sa fie un pic mai racoare.Fiecare se ascunde pe unde poate si face ce vrea numai apa sa consume.De preferat stati in casa unde daca este si casa un pic izolata sigur e mai racoare.Nu consumati apa rece de la frigider sau alte produse reci.Apa e cea mai buna atunci cand nu este extrem de rece,oarecum mai la o temperatura normala asa.Ascundere placuta.

16 thoughts on “Ce faci cand e cald afara?

 1. Incerc sa frecventez cat mai mult piscina cand este cald, aprofit. :))
  Eu pe caldura nu prea am chef de nimic, deci…

 2. Doamne eu urasc vara… Si da o spun tare :))… Motivul? Am un bloc al dracu de prost asezat… de dimineata de la 7 pana seara la 5 imi bate soarele in geam.. am incercat cu jaluzele degeaba… am incercat cu Aer conditionat.. degeaba , bate soarele in aparatul ala de afara si parca numai are putere sa dea rece… Deci oricum incerc mor de cald :(. E ora 8:30 duminica dimineata si ma prajesc la soare… ptr ca nu am dormit deloc toata noaptea. A fost o caldura foarte proasta.. Imi doresc sa vina mai repede iarna .. 🙁

 3. Salut,
  Am si eu cateva site-uri cu page rank-uri 2 si 4.
  Daca vrei sa facem un link exchange avantajos sau mai multe da-mi te rog un add pe mess la id : francesco_da_gama sa vorbim mai usor.
  Astept un raspuns oricare ar fi el.
  Numai bine!!!

Comments are closed.