Ce mai fac,cu ce ma mai ocup.

Pai in general fac bine la oameni ca sa nu supar pe stiu eu cine,in legatura cu locul de munca sunt in cautari nu am gasit ceva concret inca.Dar am un vecin care ia lucrari in diferite locuri in particular si ma bagat la el in echipa 50 de lei pe zi.Decat sa stau acasa tot e bine deocamdata zic eu.Azi de exemplu am fost in Colentina la o darmat o casa veche la curte.Mai avem de facut la ea o gramada.

Ce sa va mai spun,a da era sa uit incerc sa impementez la o tema wordpress color picker adica sa poti sa stabilesti unele culori la o tema din meniul de setari.Am reusit sa fac un meniu ceva mai avansat decat pana acum si vreau sa dezvolt treaba asta.As vrea sa invat jquery foarte bine si cu siguranta ca ies teme frumoase dupa aia.Cam atat.O sa va mai tin la curent si cu alte chesti personale ca de aia e blog…A si tema imi da niste erori de mai mare dragul,o sa bag alta ca asta nu functioneaza corespunzator.

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/refuro/public_html/bucurion.info/wp-content/themes/BLANK-Theme/functions.php:87) in /home/refuro/public_html/bucurion.info/wp-includes/pluggable.php on line 866

6 thoughts on “Ce mai fac,cu ce ma mai ocup.

  1. cu temele ai putea da lovitura dupa ce inveti bine… faci si un site prin care sa le vinzi 🙂

  2. Ai in tema respectiva trebuie sa te uiti doar la fisierul functions.php, probabil ca este o linie goala sau un caracter care nu-i la locul sau.

  3. Si eu tot in constructii lucrez momentan, .. pana la urma ce conteaza unde ci sa fie de munca.
    Despre temele wordpress, stii doar ca eu le tot sucesc si le sucesc, .. acum am una care merge binisor, o voi lasa pe asta for a while.

  4. Munca nu-i o rusine indiferent daca faci cercetari la NASA sau sapi santuri. Mi se pare mult mai rusinos sa stai la mila parintilor sau sa furi.

Comments are closed.