Ce ne mai jucam.

Copii le adora, adultii le savureaza de fiecare data cand au timp liber, iar batranii … pana si acestia le prefera pentru a se relaxa din cand in cand. Daca va intrebati despre ce este “vorba”, atunci trebuie sa stiti ca: despre jocurile online. In ultimii ani acestea au castigat o popularitate fascinanta, reusind sa patrunda in toate categoriile sociale, toate sexele si toate varstele, devenind un fel de “must have”.

Chiar daca foarte multe persoane considera ca lumea a uitat sa se joace afara si in acest fel sa socializeze verbal cu alte persoane reale, jocurile online continua sa castige tot mai mult “teren”. Fiecare joc iti ofera o perspectiva unica asupra unui anumit tip de abilitate, iti testeaza indemanarea si te ajuta sa iti doresti mai mult. Consider ca jocuri strategie reprezinta o categorie captivanta,care ofera tuturor doza optima de gandire si adrenalina.

Exista foarte multe jocuri de strategie online care reusesc sa ma “prinda” si sa ma tina “pironit” in fata calculatorului, ore in sir. Probabil acesta este si motivul pentru care acestea reusesc sa imi starneasca interesul de fiecare data. Ador sa imi formez propria armata de eroi si sa castig misiuni care la inceput par imposibile, imi place la nebunie grafica celor mai multe jocuri si raman fascinat de cat de mult am reusit sa imi dezvolt gandirea strategica.

Voi ce fel de jocuri preferati si de ce?

4 thoughts on “Ce ne mai jucam.

  1. Imi plac foarte mult jocuri de strategie, ma joc in general travian si triburile, dar o sa incerc si recomandarile tale.

  2. Nu sunt, nu am fost si sper ca nici nu am sa fiu adept al jocurilor online(ikariam, travian, si asa mai departe), in schimb prefer unele jocurile de strategie single player (de ceva timp joc starcraft 2) .

Comments are closed.