Reportaj

Ce se intampla doctore?

Stau si ma intreb se pregateste un al 3-lea razboi mondial? Daca da nu-i a buna deloc.Ce putem face cand vedem atata tensiune diplomatica si repulsie fata de Israel din partea vecinilor care cica nu mai au loc pe harta.Aiurea motive de cearta.Un comandant al Gardienilor Revoluţiei, armata de elită a regimului iranian, a afirmat că un atac al Israelului asupra Iranului ar declanşa “un al treilea război mondial”, avertizând asupra unui posibil atac “preventiv” al Teheranului în cazul unor pregătiri israeliene, relatează Gandul.

Un conflict atat de vechi fata de Israel parca de cand e lumea.De aceea raspunsul este unul singur trebuie sa ne rugam pentru pace.Razboiul nu este bun sub nici o forma..

2 Comments

 • Mein Mindz

  Povesti…
  Daca o luam asa s-a mai vorbit de multe ori anul acesta ca SUA va ataca Iranul si va incepe Al 3lea Razboi Mondial, dar toate au fost doar speculatii, informatii fara o baza reala, deci de ce in acest caz nu ar fi acelasi lucru?

  Reply
 • Taraboste

  Ai dreptate in privinta razboiului, ca nu e bun, insa interesele celor putini care controleaza economia mondiala nu se intersecteaza cu cele ale omului de rand ca mine si ca tine. Este cert ca vulcanul conflictual din Orientul Mijlociu va erupe… Singura incertitudine este scara eruptiei si amploarea conflictului care se va naste.

  Reply

Leave a Reply