Ce-ti doresc eu tie.

Astăzi este ziua preşedintelui României, Traian Băsescu, care împlineşte 59 de ani.Astazi este ziua ta.Ce as putea sa-ti urez de ziua ta draga presedinte.Vreau sa-ti transmit ca te-am votat cu drag pentru al doilea mandat,regret acum dar e prea tarziu.Faptul ca te-am simpatizat pana la data cand ai anuntat tu in locul primului ministru acele taieri cu 25% care de fapt au fost cel putin 40% regret dar e prea tarziu.I-ti urez o pensie placuta si daca vrei te mai votez inca o data acum o fac dar cu un singur scop,sa-ti dai demisia si sa lasi pe altul in locul destinat unui om intelept,demn,onorabil si cinstit.Te pup pa si la gara…LA MULTI ANI -BRAVO TIE ,I-AI CIURUIT PE TOTI ,DOAR TU AI MAI RAMAS SI UN SINGUR CARTUS.

P.S. Chiar nu am nimic cu domnu Presedinte  si acest post trebuie tratat ca un pamflet.Nimic personal.

12 thoughts on “Ce-ti doresc eu tie.

  1. asa regreta toti, multi dintre ei nici nu mai recunosc ce au votat … sa te duci si cu alte ocazii la vot ca faci alegeri inteligente pe care le si repeti.

  2. Daca l-ai votat a doua oara inteleg ca l-ai votat si prima oara. Pe mine ma duce cu gandul la cu totul altceva decat greseala. Aveam eu o vorba ca multi din votantii lui Basescu or sa se suceasca cand o sa racaie foamea, intretinerea pe lunile de iarna …

  3. eram curios de postul asta ca l-am comentat parerea ta e de departe cea mai oaau!
    Nu, cel mai grav e ca multi din cei care au votat n-au putut sa stea dracului acasa. Eu unul daca as avea cum le-as face statuie celor 7 milioane dintr-un motiv: s-au desteptat ca nu mai merita sa fie prostiti si 2 au coloana vertebrala.
    Constitutia inca da dreptul fiecaruia sa nu mearga la vot daca n-are optiuni de bun simt si cu toate astea are dreptul sa aiba si opinii sau „latrat”

Comments are closed.